Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eto cist primer politoicke kurve on mitinguje a prvi je pozivao na mobilizaciju pa obuci uniformu pusku u ruke i mars na Krim bani svoju drzavu!!!!!
sjecate se ono "mi hocemo miiiiiiirrrr....mir nam trebaaaaa....i hljeba i cvijeca...mi hocemo miiiiirrrr..." tako nekako je islo ono pjevanje :-D
Pa tako je i onaj majmun iz Gruzije Sakašvili mislio da će moci uz pomoć Amerike i Engleske da napadne Ruse i da će Rusija da mirno posmatra svoj kraj. Evo im opet šanse. Nije uloga Rusije da izigrava psihijatra ovim bolesnicima.
sve ide svojim tokom scenarijo isti samo drugi glumci
Klicko, cini se da si puk'o... Polako , vremenom ces i ti to shvatiti, namazan si ti dzukac. Nego , Hvataj se ti svog zapada, jer ako vec ganjas svoje licne interese, bolje ce ti biti tamo gdje si i do sad bio, A narod ostavi da robija svoje zivote i sudbine, ali u miru...
bolje i podijeliti vec krv prolivati zarad tudjih interesa.
I onda patiti kao i mi sto patimo evo 20 godina jer od silnog prepucavanja onih jednonacionalnih stranaka i punih usta RSa i Hbosne, a s trece strane uzdizanje Bosnjaka a umalovazavanje ostalih, nemaju vremena da razmisljaju o ekonomskom razvoju, a nedozvoljavajuci drugim da razvijaju drzavu!
to je to. yebe mi se ko ima vlast samo me pusti da zivim i da imam osnovna ljudska prava. koliko nas sad zivi vani pod 'tudjom vlascu'.
Ja bi Klicka i Putina u jedan kavez zatvorio da vidimo sta ce biti :) Pa onda ubaciti Dodika hahaha
ovaj miting ce pravo "piti vode"... odmah ce sve doci na svoje mjesto, ukrajina ce biti jedinstvena i suverena, rusi ce dici ruke od nje i svi ce zivjeti dugo i sretno...kako su se samo ovog pametno sjetili!
Jebeni rusi deru sve redom, sto dodik onako mlati dao mu putin odrijesene ruke
Ovaj litonja Klicko je mislio to bokserski ring pa ce se on naguravajuci dokopati pobjede,moj tokmace moj,zavadi taj glupi narod,odvede ih u gradjanski rat,pa ae sad ti moli do sutra (i usput receno,pogresnom se molis-nema drugog Boga osim Allaha! ), Tako Klicko,sad se lijepi izvini Putinu,reci bi se to malo salili i bjezi u dojcland,Ukrajini je bolje da nisi tu.
Prije par dana neki komentator na klix. je ostavio dobar komentar, citiram mada neznam 100% od rjeci do rjeci ali sustina je ista :" Kako neko koga su tolike godine udarali u glavu, sad da predstavlja i da brine oko 45 mil. ljudi"" ( Aludirajuci na Klickova)
to se kaze da parafraziram
jadni narod Ukrajine..ako ih bude evropa branila nadrljace kao i mi 92
Klicak kvislinski
Da vidimo hoće li EU dozvoliti da se desi nova BiH 92, ako dozvole ne treba više imati nikakve planove za EU, okončati sve pregovore oko članstva i zdravo. I Hrvati su ušli pa se ništa bajno nije desilo, obična navlakuša.
Lol jedini pravi razlog jesu rusija i pro-ruski lobiji koji su kočili Ukrajinu sa EU, međutim ni EU ništa se nije specijalno pretrgo da pomogne pro-europskim pripadnicima, nego da vidimo da li će EU intervenisati ako Rusi krenu u agresiju.
strasno sta uradise od zemlje.