Komentari (294)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast, Srbija.
Svaka čast BiH :/ FUJ
Koji smo mi smecarski narod... FUJ
Da li to znači raskol između Srbije i RS??
Veoma mi je zao sto BiH nija glasala za priiznanje Palestine, a cestitke Srbiji koja je glasala za. Bravo za srbiansku vladu!
Ma žuti tipla radamanu da glasa protiv mjesto njega,čist pred rajom , čist pred džamijom a bogami i pred amerima......ha ha ha
Tipicno Srapska posla Ovamo sa Dodikom hvale Izrael A tamo u Beogradu Palestinu Uvjek mi na zijanu
kako prevariti kladionicu sve na jednom mjestu a potreban minimalni pocetni kapital http://www.onlinebonusi.com/ref/partners.php?ref=1 ps na ovom sajtu ima i dobro takmicenje moze se zaraditi lova skupljajuci posjetu
Какав бедан изговор бошњачких политичара! Мислите да је Додик гласао у корист Палсетине, да би и остали чланови председништва подржали Додика? Ха, ништа ви не смете без одобрења USA. А овако им добро дође као изговор Додик зајеб\'о ситуацију.
Narod u Bosni skuplja donacije za Palestinu, organizuje skupove podrske...Za koga narode moj? Za državu Palestinu? Za onu koju \"mi\" ne priznajemo\" kao takvu! Narod BiH kaže jedno, a vlast drugo. Nije kriv niko od članova predsjedništva, već smo krivi sami sebi. Narod bira vlast, a ne vlast narod!
Ne vjerujem da je Srbija glasala iz inata ZA, jer i vecina naroda u Srbiji je na Palestinskoj strani.
SVAKA CAST ZA SRBIJU ,A SUZDRZANIMA ,GOVNO!
Panama je bila protiv jer u njoj vladaju jevreji , najjevrejskija drzava juzne amerike i to jos okupirana od SAD . FUJ !
ovdje je najveci tupson DODIK :))
@PartizanFC pa vidis da je moguce..... ama mi na balkanu nas sve skupa treba ubiti ba cuj cijeli balkan sem srbije bilo suzdrzano.... ocito da se kompanija iz predsjednistva i dodik skupa sa njima kao i uvijek, ali bas uvijek nisu mogli sloziti.... fol u Sarahjevu pravili mi proteste i na kraju TRTTTTT noz u ledja im zabijemo sa ovim prokletim A
suszdrzane zemlje sve sami americki sateliti i banan republike . sramota . odvratno zaista .
Taj zapad je razbio Jugoslaviju i Palestinu! Da li je stvarno moguće da je samo jedna država iz bivše Jugoslavije glasala protiv okupacije? Žao mi je što Dodik tera neverovatan inat svima u BIH. Genetski modifikovana hrana u Srbiji? NJET!