Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na kakve niske grane spadoše švabe
Pa postavlja se pitanje kuda ide Njemačka? Kakva je razlika izmedju sadašnjeg ovakvog isključivog narativa i narativa 1938.??? ZASTRAŠUJUĆE!!!
Eto tako si slobodan u EU.
Ovo je nešto slično kada te neprijatelj u ratu zarobi pa ti pred kamerama svašta nešta kažeš samo da preživiš.
Ako je to politika Nemacke slažem se. Njihova zemlja,imaju pravo da odluče koga puštaju unutra.
Uputi se Putine prema Njemackoj,spasi ovaj bjedni od fasista svijet
Ne kaže se odavnina da je Evropa stara k...a, ispade te baš istina.
Pranje savjesti. A da li su svi Nijemci priznali Holokaust!
Poseren ti se i na vas pasos
bolesti
SAD CE OVI STO SU SA BALKANA OTISLI PRIZNATI I IZGUBITI I VJERU I PONOS TAKO BI IZGUBILI DZENESKU BASTU KADA DODZE DZEDZAL E PRAVA DEMOKRATIJA MORAS NA SILU PRIZNATI ILI MRS IZ ZEMLJE I OVI NAM PRICAJU O LJUDSKIM PRAVIMA PA VI IDITE U EU U PREVODU PRODAJTE DUSU..
Kakve veze ima drzavljanstvo jedne zemlje i status totalno neke druge zemlje? Ovi Njemci su fakat dokazali da su protektorat Amerike i da su izgubili i ono malo suveriniteta sto su nekad imali. Koliko se da vidjeti Izrael je trenutno najjaca zemlja na svijetu. Ameri, Njemci, pa kompletna EU igra kako oni kazu. Zalosno ali sta ces. Nek se makar vidi cije je drzavnike i kompletne vlade Izrael kupio.
Igra rijecima, postojanje drzave nije upitno, samo lokacija i granice. Tako da ovi i dalje mogu dobijati drzavljanstva.
i Švabe odose u K.. nisu izgleda ništa bolji od zidova
Sve je tako
Rusi su gospoda za buba svabe
Kad su nabili racune za gas 1942-1945 nailione i sad im zao
zao mi je ljudi al sta se mora mora se