Snimile ga kamere na zgradi Vlade
0
Objavljeni snimci Breivika neposredno prije ubistava
Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ne zaslužuje medijsku pažnju, žrtve da, porodice žrtava da, on ne.
ne mogu ni da komentarišem... mrsko mi!
Kakav psihopata i islamofob. Tko zna koliko ih jos takvih sad seta Evropom indoktriniranih. http://focusnewsinfo.wordpress.com/
SA SRPSKOM ZAPREGOM .
nebitan je i fejk, i shit you not
KRSCANSKI TERORIZAM
wolksvagenov djip je
@sejo pa djip kosto sam ja kupijo sebi i zeni nedavno, prico sam vec otome gore u prijosnjem komentaru
koja je kola koristio za napad?
Kakav je to covjek ubio 100 ljudi???!!! Da je musliman, bio bi islamski ekstremista, terorista... a ovaj je covjek... pu sax! PU!
kato-licki ped-ofilski terorista
Breivik je ubio preko 70 ljudi i davao podršku Srbima. Eh pa ovdje posebno vrijedi ona stara narodna: S kim si takav si. Zaista kada pogledam Norveška je imala problema sa svojim fašistom a Bosna sa svojim. Samo i dalje Evropa zatvara oči i Srbe doživljava kao kooperativne a u stvari oni samo razumiju jezik sile. Pokazao je to NATO 1999 na Kosovu. Mislili su ako imaju tenkove da su najjači i da mogu šta hoće. Eh onda su naletili na jačeg koji im je zube polomio, pa su mirno gledali otcjepljenje Crne Gore 2006 godine i Kosova 2008 godine. Međutim, ogroman Albanski natalitet mogao bi sadašnje tijesne granice Kosova pomjeriiti do Niša kako je krenulo. Srbi od bijele kuge biološki nestaju, a Albanci imaju najveći natalitet u Evropi. Baš će biti veselo. Što se tiče odnosa Bošnjaka i Albanaca, pa dokle god imamo zajedničkog neprijatelja a to su Srbi (Breikovci) ostat ćemo ujedninjeni saveznici.
HOCE LI NOVINARI PISATI O KRADJI I PRODAJI ORUZJA ARMIJE BIH-E KOJE JE \"ANA TRISIC - BABIC\" SA GENOCIDASEM JOVANOVICEM (MUP) PRODAVALA PREKO CRNE GORE......! Hajde novinari, O TOME.!!!!!!!!!!!!!
Ovo Ghost Rider ba :P
@cuclo Ja garantujem da svaki portal ima vise posjecenosti na crnoj hronici nego na sportu ili zanimljivostima, zbog toga se i daju ovakve informacije. A svakako da su novinari lesinari savremenog doba, samo sto oni umjesto kljunova imaju pera i tastature
ja i zena cistimo wc po engleskoj, dobra plata brate, skoro ko ovde 1000km u bosni, malo me zahebaju al stame briga, bitno je da se ima sta izist i popit
Evo u Danskoj na izborima vode Socijaldemokrati. Vec godinama su na vlasti bile desne stranke. Konacno nesto pozitivno iz Skandinavije.