Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad ce objaviti listu, procenat>90%, sandza torpedovaca?
Stvarno ovi Ameri imaju podatke o svemu,svacemu i svakome. Zasto ne objave gdje se nalazi objekat u kome se krije General Mladic ?
sretna nova godina
Gruba pretpostavka, ali mislim da je WikiLeaks ovo objavio iz razloga sto su nakon drugog objavljivanja tajnih podataka americke administracije pocevsi od rata u Afganistanu pa do konzularne poste odjednom pojavile optuzbe na racun osnivaca WikiLeaks-a + raspisana crvena Interpol potjernica. Misljenje, objava ove vrste podatka proizasla je zbog velikog vrsenja pritiska na samog osnivaca. Ali opet nisam siguran da ce pritisci time popustiti, najvjerovatnije pritisak ce se jos vise povecati.
MA LAZIRAJU AMERI SVE, HOCE DA ZAMAZU TRAG
Globus je od vitalnog znacaja za amere, ama im se pletivo mrsi u posljednje vrijeme. Sugestija: uciti kineski sve tri glavne varijante!
Samo da hoce neko provaliti Zidovske post mailove, pa da se cudom nacudimo sta su oni sve radili ovih zadnjih 50-tak godina... Amerikanci su male mace za njih...
Cuj sta je postigao Wikileaks??? Pa raskrinkao je sve prljave i pokvarene politicke aktivnosti koje se desavaju u diplomatiji. Raskrinkao je kako zivoti miliona ljudi zavise od dobre volje Americkog predsjednika. Raskrinkao je koliko rupa ima u Americkoj diplomatiji. Raskrinkao je raznorazne prljave planove....
to su zapravo namjerne smjernice jer su to osnovna konkurentska postrojenja u svijetu. Kako će biti američki interes u Sibiru?!
ovo je cionisticki posljednji udar. Prvo je bilo na meti Rimsko Carstvo, pa, Otomansko, Rusija, Velika Britanija, Arapi, eh sad na red dolaze SAD, kao posljednja prijetnja za VLADAVINU CIONISTICKOG IZRAELA.
Ovo k\'o fol smeta Americi sto WikiLeaks objavljuje. Satrologija stroga. Oni im dali spiskove. Navukli Assange-a levata.
Kristalno je jasno da bi amerikancima treci svjetski dosao ko kec na 10, 90% kapitala im je u kineskim rukama.
Transparencija, i amerikanci svakog zivog spioniraju, pa cak i bolesne na aerodromu ili trudnice.
Ovo je sve pravi Americki SUNT i priprema za Rat, jadna ova bijeda koja ce stradati, BRAVO Obama skidam ti kapu...
sve sto se pise u zapadnim medijima...prava istina je ono suprotno...ocigledno amerika hoce 3. svjetski rat. kreteni.