Komentari (157)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prema ISIS-ovim videima i produkciji, ovaj američki izgleda apsolutno smiješno i amaterski. Sramota!
Podržavam amere , ebite im mamu zaostalu.
bolje da su prikazali originale za ISIL regrutaciju
ejman, izvinjavam se.Pisem na mobitelu a nepismena svakako nisam.
Jebaji ga,kako god okreneš,sitna raja puši.
ejman, s obzorom da ne mozes samnom diskutirati jer nemas ni znanja, niti radpolazes cinjenicama, jedino sto ti preostaje je plitkost i komentiranje o debilizmu.Zalim sve one koji zive na ovom svijetu trenutak kraci od treptaja oka , i utrose taj jedan zivot na mrznju, povrsnost i porazavajuce neznanje.Dosta vas je na ovom portalu, koji je srozan upravo radi takvih kao ti.
ejman, deseti, jedanaesti i dvanaesti vijek jesu bili zlatno doba muslimane.Znas li zasto ? Jer je cilj znanosto bip da se kroz znanje priblizi Bogu.U momentu ksfa su shvatili da znanje moze itekako negirati Boga, zaustavili su razvoj znanosti.Zato su tu gdje jesu-zaustavljeni u vremenu i prostoru.
Ovaj video bi trebalo puštati na FTV i na BHT1 da ovi bosanski muslimani vide,i da prestanu simpatizirali ove islamofasiste.
Ne simpatiziraju ove psihopate i krvnike bosanski muslimani, vec jadovi ispranog mozga.
Taranta, u Saudiji ti je serijat.Vise pokvarenjaka, psihopata, mizoginije i ravnodusnosti prema muslimanima svijeta, nema nigdje.0 tome da pojma nemas o civilnom i gradjanskom aspektu odgovornosti, ne vrijedi ni spominjati osobama koje u 21stoljecu prizivaju odgovornost baziranu na shvacanjima iz srednjeg vijeka.
ko koga jebe ovjde
sad su pokrenule idil samo da bi zataskali jevrejski genocid nad palestincima
De,ba ,ne spinuj.Ono sto rade idilovci nije ravno nijednom uzasu u povijesti.I to rade muslimanima, krscanima,Jezidima.Nemoj manipulirati palestinskom tragedijom.Nismo mi blecci.
ovo je mnogo manje od zlocina koje su cinili npr. krstasi ili krscanski vojnici muslimanima u Spaniji ili na mnomgim drugim mjestima, naravno idil to radi svim navedenim grupama i to pod nazivom koji je vezan za islam( a nema veze ta grupa sa propisima islamskog ratovanja) a znamo ko ne voli islam i ko pokrece sve ratove u svijetu, kao i u iraku prije desetak godina tako i sada, ali sada je cilj direktno islam, dok je ranije bila nafta.
Američka vlada očigledno nije vidjela ovaj sajt.. Znači da se čovjek ispovraće kakvih gadosti ima.. http://www.mracnjak.com/
Jeza covjeka da ihvati.Koliko je samo vehabija, potencijalnih ubica, agresivaca i psihopata na ovom portalu.
Siiti nisu muslimani glupani nepismeni..edukujte se malo koga oni obozavaju i kako..
ISIS je podsmjeh čovječanstvu. Ne priznaju ljudske zakone ali priznaju ljudsko oružje (ćafirske kalašnjikove i tenkove) i ljudsku tehnologiju (Youtube). Znači, ono što im odgovara sa zapada koriste, a ono što im ne odgovara zabranjuju pod izgovorom Kurana.
Taranta, ti si primitivac koji nikada nece shvatiti univerzalnu poruku vjere, koja niksda ne smije postati religija(institucionalizirana)
Svako se danas i naziva "musliman". UZAS!
najveci fašisti na svijetu su izrael i SAD, a ovi su mala maca za njih.