Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@ Zivko ti si vijerovatno neki genije kada imas smijelosti da sa takvom sigurnoscu ustanovis dijagnozu ovom covijeku. Pravi jedan genijalac kakav samo na nasim prostorima moze ponici, gdje svi vijekovima tumace kako znaju bojle voditi drzave od predsijednika, reprezentacije od trenera, crkve i dzamije od popova i hodza, itd. Svaka ti cast za komentar zemljace.
zaboravise spomenuti njegovog \"mentora\" Zbignijev Brzezinskoga... Hajd sigurno nije namjerno, ili taj nije toliko vazan da se ikako spominje...
brate husseine, bosna je uz tebe.
treba da bude nemilosrdan prema islamskim teroristima .. da nastavi bushovu politiku..on izgleda da popusta talibanima .. ostalo je sve OK ..zdravstvenu zstitiu je unapredio vise nego ijedan predsjednik .. a nije kiv sto je naslejdio zemlju u doba najvece krize u zadnjih 50 godina ..
Najvece razocarenje nakon izjava o promjenama. U nekim stvarima je cak nadmasio prethodnika. Ukratko: propast i poraz tzv. zapadne demokracije. Ljudi su poslije njegovog ponasanja jednostavno osjecaju obezglavljeni. Nista dobro za gradjane njegove drzave a pogotovo za muslimane u svijetu. Dozivjece najvecu izbornu katastrofu a amerima ne preostaje nista drugo, nego poslije toga birati glupake kao one ranije... kao baba i sina.
Obama je jedan kreten.Treba to mjenjati.
Dragi nas nobelovac