Komentari (96)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A djeca Palestine? A djeca Sirije? A djeca Iraka ? A djeca Libije? A djeca Afganistana? A djeca Hirošime? A djeca Nagasakia? Koji i dan danas imaju posljedice vaših djela?
jadne li države, jadnih li vođa te države, jadnog li ostatka čovječanstva u koje amerika izvozi svoju "civilizaciju"...
Uzet cete juznjacima al u KURCU xd Malo su oni udareniji u glavu od vas..
Niz leđa
Kakvo licemjerstvo i losa gluma,bilo bi suvisno ista vise reci...
koja farsa. imal' sta konkretno obama?
Jeli ovo opet imamo neke promjene na klixu
@grrrrrr.2, Imamo promjene. Ja prijavih određenog imbecila, obrisaše i njega a, usput, sve moje komentare, od početka do sad. :-) :-) :-) Windows BSOD :-)
@SheRains, Dobro veče. Pa, eto takve promjene koje opisah. :-) Ovo "promjene" i Windows BSOD je zeza, rekoh, mora da se pojavilo tamo na displeju IT administratora Klixa, pa moji komentari netragom nestadoše. Naravno da preživim. Redovno. Feniks. Posebno, brisanje svih komentara, od početka, od kako sam se registrirao na Klix.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
dakle....pentagon ce morati uvesti diktaturu i vjerovatno rat u americi jer 99% amera nema namjeru da se odrekne oruzja....vidjet cemo ko ce pobjediti.....
@serbicodrina Nece se niko odreci oruzija, ustavom zagarantovano ne moze ti ga niko oduzet, dok si normalan itd. :) Samo neces moci kupiti ko kod nas kiflu ovdje. :)
@error091113 ....ako nisi upoznat sirom amerike se osnivaju mjesne vojske koje su protiv vlade i pentagona...u jednoj drzavi su cak preuzeli vladinu zgradu i najavili da ce se boriti do kraja.....naravno da ce izgubiti ali ce tako pokrenuti jos veci otpor kod ljudi....nije obami ni malo lako....sta god uradi gubi
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
'vako i Bakir, a i Dodik te onaj dole Dragan dabogda nikom ne bio drag placu zbog nezaposlenosti u BiH. Kod njih Obama place, kod nas kad se place trojica placu, jece, jeka ih.
Gledano cisto iz americke perspektive, za nekoliko godina ovog predsjednika ce pamtiti kao jednog od najvecih reformatora: Izlaz iz ekonomske krize nakon 2008. (spas GM-a, smanjenje stope nezaposlenosti na ispod 5%), odnosi s Kubom, rjesenje oko iranskog nuklearnog programa, ako prodje ovo oko kontrole naoruzanja i ono najvaznije - zdravstvo koje ce u narednim godinama biti sve vaznije i vaznije za prosjecnog amerikanca!
@Geograf E da mi je pogledati iz americke perspektive. :)
...jel lijepo hanka pjevala "kani suzo izdajice".
@commie, Veče. Evo, nastupio je neki kuršlus, pa rekoh da vidim da li sam još uvijek funkcionalan. Prijavih određenog idiota na portalu, izbrisaše njega, a pored njega i sve moje komentare, od početka. :-) Cool, zar nije ?
...naš dragi klixo ima "kriterije" u rangu sopstvene "pismenosti". tako da se ne čudi ama baš ničemu.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
sto bi moja nana rekla ZGURDUMILO MU SE !!