Komentari (162)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma sit sam ja i svojih laži.
po ovom amerika podrzava isil jer se bori protiv asada. jbo vas otac nacijo koja je domorodce skoro poubijala,a prezivjele nabila u rezervate kao stoku i seru o miru i demokratiji!!!! Podrzavam ruske napade pa ti pobijeli od muke mr president
Kad sam vidio sta uradiste od Libije , onakve drzave i onakvog zivota! Bolje vam je da sutite. Nekada ste mozda i imali dobre namjere pa pomagali u svijetu ali sad je sve iscenirano.
DRUG, IMA JEDNA BITNA STVAR - NIKO TI NIŠTA NE MOŽE URADITI OSIM AKO SI DOZVOLIŠ DA TI TO URADE ILI IM POMOGNEŠ DA TI TO URADE ..... NIŠTA ONI a prije francuzi koji su posebno bili zaint. za libiju-kolonija bivša, sadašnja i buduca .... ne bi uradili da im ARAPSKA PROLJECA smišljena PR metoda da se uništi kompl.arapski svijet i unazadi a resursi koriste za potrebe zapada i EU, kojeg su prihvatili ove budale to doveli do rušenja sistema, vojne puceve i sl koj se lakše kontroliraju ..... Isto je pokušano u arabiji, turskoj, iranu ali nije uspjelo-zašto -vecina naroda to nije dozvolila.... isto se trebalo i nama desiti -kome treba anarhija, paljenje, rušenje i sl.. neko misli da bi nam bilo dobro-VARAJU SE.. ko preeuzima moc tada - opet nacion. i sl. fukare koje podrže rušitelji-zašto-lakeš vladaju sa njima..... citam izjavu Levija-alija mu kazao da u Dejtonu drže mu pištolj na sljepocnici i mora potpisati- znaci borci mogu ginuti za BIH a on sebe ne može žrtvov. jel to kukavicl.neznanje
mars huseine!!!!
Razgovarao sam sirijcima koji zive u danskoj tsmo nema prave strane sta je vama svi su radili zlocine Asadove jedinice su ubile na hiljade neduznih ljudi a Isil je poznat po brutalnosti. Ovdje samo zajednicka vojna intervencija to jest unistenje Isila i ruzenje vlasti Asadove bi dsli rezultate sve ostalo nevodi nicemu dobrom.
volim ameriku i uvijek sam volio ali ti si najgori predsjednik ikada
Shiznut Hehe legenda si ja jos bolji vic nisam čuo otkako su šešelja pustili iz zatvora he he,idi sine umij se malo.
Za ruse su svi teroristi (svi), za nas (Amere) su samo muslimani teroristi. By Obama :D
Najtuznije je sto su oni to tako dobro interpretirali, da sada pitas nekog "naseg" kad vidi covjeka sa bradom, on ce reci mi smo pravi muslimani, on ima bradu ovaj je terrorista. Putin nije glup covjek nimalo, zna on sta radi i zna on sta drugi rade. I kao sto neko rece u slucaju ovog ISIL-a, muslimani se ne stide u borbi, vjeruju u Boga, nema potrebe da se umotaju do ociju, jer znaju da ih Allah vidi. Obami je sada prva ode mu oruzje, odose mu placenici (zatvorenici), baze koje je napravio, i njegovi specijalci koji obucavaju...
Isil treba skroz eliminisati , Assad onda mora da ode . Uvesti izbore i na taj nacin demokratskim putem izabrati novu vladu i to je to .
Za Isil se slažem, a što se tiče unutrašnje situacije u Siriji, ne želim da se miješam u nju, to je njihova lična stvar, ali bez podrške raznih proizraelskih dušebrižnika. Tu tvoju demokratiju smo vidjeli u Afganistanu, Iraku, Libiji, Egiptu itd.
Hej moj Barak, kako te nije sram izgovorit tu laz. Irak ste rokali bez razloga (Petrodollar), NSA radi sta hoce a Putin je zlo :D kolika budala moras biti to da vjerujes.
Ne, eto čekat će da im ti kažeš ko je a ko nije terorista...:)))
.... i naravno, opet su napravili situaciju u kojoj ni sam nisi pametan kome da vjerujes.....signal da nisu cista posla
"pametne" bosnje...a veto??.....a stop ruskim proizvodima...??? opet ljubav prema rusiji..voleo bih vidjet kako bi to bilo kada bi oni bili sila broj jedan..a nisu sposobni..ni u svojoj drzavi se organizovat kako treba..
"voleo bi vidjet" :-D koji si ti konvertit čovječe
"Samo ce se zaglaviti u mocvari", kao sto ste vi bili zaglavljeni u Vijetnamu, kao sto ste zaglavljeni sad u Iraku i Afganistanu.
eto vama nisu, mater ti svoju klempavu
A sta ti radis godinama,najjaloviji i najgori AMericki predsjednice u istoriji?Pitas li se ti bolan i za sta,ili su te tu postavili ko maskotu,da pokazu Americku demokratiju,kako cak Crnac moze da bude predsjednik?7 godina se samo slikas,ko "vidite mene sto sam crnac,a predsjednik",nista nigdje nisi uradio,Rusija ti je preuzela primat sile broj 1 u svijetu,dobro ti Mekkejn kaze.
Kakve veze ima sada odnos Rusije prema nama,sa cinjenicnim globalnim stanjem odnosa snaga u svijetu. AKo su Rusi protiv nas to znaci da ne smijemo biti realni po pitanju spoljne politike? Logicnu da su Ameri nmbr 1 jos uvijek,ali isto kao da nisu,u tome i jeste stvar.
brate putine sve ih potari...
Za amerikance su rusi teroristi, a za ruse su amerikanci teroristi ali jedna im je interes zajednički.