Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Iranci, samo naprijed...
Izraelski predsjednik Shimon Peres rekao je ranije da je \"Iran opasan za svijet\". On je dodao da je Iran \"zao, okrutan i moralno korumpiran režim\" koji želi da kontroliše Bliski istok. Tako govori dobitnik \"Nobelove nagrade za mir\" . Pravi mirotvoroc, Shimon.
Kao prvo, treba tebi uzeti Nobelovu nagradu za mir.
Terorizam finansiraju SAD i Izrael, a Obama priča šta mu grupa uticajnih jevreja naredi. Kad dokaže da je našao nuklearno oružje u Iraku može pričat o Iranu. Prodao je dušu da bi bio predjesnik SVETIH SAD-a. I povedite taj rat protiv islama i za naftu, a priče o nuklearnom naoružanju pričajte u vrtićima po Izraelu i SAD-u. Islam se ne boji onih koji ga napadaju neopravdano. Islam će uskoro kazniti svijet za sve ono što je učinjeno muslimanima gdje god da se oni nalaze.
iranci cu previse jaki u vezi informatike i matematike....vjerujem da im nece biti lahko promijeniti parametre,i ubaciti virus i izr.nuklerana postrojenja....strah je obuzeo nobelovce za mir,pa prijete ratom.,ali neznaju oni sta znaci mocna drzava,iza koje stoji 80miliona ljudi,i veliki dio ljudi cini super obrazovana klasa....
najjeci JADOVI NA OVOM SVJETU SU AMERIKANCI I IZRAELCI,tosu cifuti ,al IRAN CE IM J..AT SVE
Ko je sad sponzor terorozma? Bio je Afganistan pa Irak, onda Libija, Sirija, a ja sad je Iran!
bre dec, pa oni njim jedno po jednom zaustavljaju disanje.
FAMILIJU TI J-E-B-E-M. CIONISTICKO GENOCIDNO KOPILE.
sjećam se euforije pred izbore u americi.svi muslimani listom pozdravljali obamu,čak i ovi mošnjaci ovdje.misle ako mu je srednje ime husein ili omar ili kako već da će to nešto doprinjet. RAZLIKA IZMEĐU DEMOKRATA I REPUBLIKANACA JE NIKAKVA.SAMO ĆU VAM REĆI DA SU ONI UZAŠLI IZ ISTE STRANKE NEKI VIJEK RANIJE.AMERIKA ZEMLJA TOTALITARNOG REŽIMA.
crnac i židov, ima li gori spoj???
Halooooooooooooooo ameri. Dokle bola vishe..... ODAVNO NISTE RATOVALI . Kako vas vishe nije sramota.
Cuj ovog satro @Cro a svercuje sa hercegovackim kamenom i skida njufer nevinim tovarima.
Bravo za predsjednika Obamu. Izgleda da okupatorska i zločinačka politika tkz. države Izrael polako gubi podršku u svijetu!?
Stvarno je smješno da jedan genocidaš i zločinac poput Peresa (čija je država i njena politika največa opasnost za sigurnost u svijetu) govori o nečijem moralu i etici. Ustvari bilo bi smiješno da nije žalosno!
Jedna malena poruka za Srbe poput @Zivka ,@Ampaka i @Bosancerosa: Eto koliko vi Srbi volite silu ,dokaz je da vam je Amerika draža i milija iako vam je ista odcijepila Kosovo ,pa su zatim vašoj braći Hrvatima dali i Krajinu sa koje su protjerali 200 000 Srba ,a da bude šlag na tortu ti isti Ameri su vam zasuli Srbiju 1999 godine uranom zbog kojeg vam je procenat malignih oboljena otišao u tačku i odvojili su i Crnu Goru... Ali vi svejedno volite Amerikance jer su oni ipak sila ,a vi Srbi imate istorijat poturanje guzice jačem! Ipak su vaše žene 500 godina uživale u procesu oplodnje od strane pripadnika Turske vojske! I eto opet ste sami sebi zaćerali! Jel ono danas svi u Srpskom entitetu štrajkuju protiv poskupljenja naftnih derivata? Eh sad fino po-pi-škite se u rezervoare i vozite na mokraću ako možete ,ili još bolje izrastite si krila (pošto ste vi nebeski narod) pa od kuće do posla vazdušnim linijama!
Svi koji navijaju za rat nisu rata očima vidjeli. Što ne znači da neće. Tačnije kao što reče Sokrat a prenosi Platon - Samo će mrtvi vidjeti kraj rata.