Danas iznosi prijedloge
0
Obama "vadi" SAD iz minusa
Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da hoce da smanji deficit za 4 miljarde jednostavno bi prekrizio vojsci desert ... ali 4 biliona zvuci puno ambicioznije ..
Tacno je da se engleska rijec billion prevodi milijarda ali ovdje je u pitanju engleska rijec trillion koja je tacno prevedena bilion.
\"stanje je sve teže i teže,narod je u krizi i neimaštini,ima li iko da bi mogao ovaj narod izvaditi iz ovog stanja\" \"Nacionalno onesviješteni\".................paaaaa ja mislm da bih ga mogao izvaditi xD
a sto i ovaj Obama moze pricati, samo \"change\" ; \"change\" ; \"change\" - zvuci kao neki prosijak na ulici!
Na bosanskom jeziku se ne kaže \"bilion\" već milijarda.
Nije mati Muju karala sto se kladio, nego zato što se vadio :D
obama je najvece zlo danasnje planete, a tako smo mnogo ocekivali od njega...
izvadit ce njih iz minusa ...a citav ostali svijet zavalit u minus....samo kad njima treba mijenjaju se kamate uslovi....pogodnosti...koja je to politika molim vas...
Bijelac sa crnom maskom koji se bori za bandu lopova koji sjebase cijeli svijet. FUj Obama !!!
obama,duvaj ga.