Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jarane moj garavi, mi smo uznemireni Amerikom. Bilo ko da postane predsjednik/predsjednica nama isto.
Samo ovaj jedan podržava Ameriku, žao mi ga pravo. Ili je to Trump lično, ili njegov dupeli*ac koji mu svako malo mijenja periku.
A i ovaj čamuga napada Trumpa, jer je izjavio podršku Hillary. Po meni je Bernie Sanders najbolji, jest Zidov, ali ima veliko iskustvo, mudar je, protivio se ratovima 2001., i priznaje pravo Palestine na drzavu, za razliku od tog istog Obame koji je dao veto na sporazum o Palestini u UN-u.
Bernie Sanders uopste ne razumije osnovne ekonomske stvari.
Trump koristi istu strategiju kao i Dodik svoju politiku je prilagodijo maloumnicima koji misle da su superiorniji od drugih. Svjet je otiso u k**ac a znajuci koliko su ameri zatuceni cisto sumnjam da pored Trupma drugi imaju ikakve sanse.