Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vala obama obeukao si sve crnce svijeta
bgm i ovaj je haman nesto plaho osjedio u zadnje vrijeme
Suvise opterecavaju ljude s ovim informacijama..mislite da obicnog amerikanca briga sve dok nije njegov zivotu bilo kojem smislu ugrozen..vi steje u kreirali kako biste imali alibi a u pitanju su mnogo veci interesi..
Ovako su se isto nevjernici skupili u "Alijansu" da dokrajče Muhammeda saws i prve Muslimane u Medini. (Bitka na hendeku). Sve je izgledalo kao da će Muslimani izgubiti. Ali su zaboravili na jedino bitan faktor, a to je Allah-ova swt pomoć. Zato molim Allaha swt da pomogne Mudžahedine i Mudžahide protiv ove kolalicije Ne-Vjerstva na čelu sa USA.
što se nešto uglješa uspalio...
Sto blize Izraela odma se poziva cijeli svijet.
tj u unistenju onoga sto si ti napravio... kome bolan bombe bacas vise...
Ne postoji niko na svijetu ko mi je trenutno odvratniji od ovog covjeka. Plasim se samo da moje gadjenje ne preraste u mrznju. Postaju mi odvratni i ljudi koji ga brane, mada ih je sve manje i manje.
Nista me ne muci, hvala na pitanju. Sva sreca pa nemam vecih problema od ovih sa Obamom i njemu slicnim gadovima. Malo me nervira nepravda i glupost koja nas okruzuje, ali takav je zivot. Pun nepravde i raznih gluposti. Kako si ti?