Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@ Amerikanac - Nismo svi psi bez karaktera i obraza, amerikanče stari! Kome da budem zahvalan, naci-šupcima koji su mi 4 godine držali ruke svezane dok me četnik klao i koji su zaustavili rat u trenutku kad smo bili nadomak oslobođenja?! J.e.b.a.l.i. ti bosanski opančari sve unazad do majmuna, i tebi i Americi, bijedniče jedan!
Čak i Sjeverna Koreja ima 3. entitet i oni su ispred nas.
Idite pobijte stoku komunisticku i oslobodite napaceni narod
Crni je SAX administrator, ovo sto on stampa je tipicna socijalisticka sarajevo-x stav. 100% tacno, idi u forum njihov pa napisi nesto anti komunisticko ili anti socijalisticko, samo stav izjasni bez slamanja zakona, pa ces vidjeti da neces ni potrajati 24 sata prije nego sto te uklone sa foruma. sarajevo-x siri anti americku mrznju vec desetak godina maximalno. a ako im nesto kazes protiv rusije, gotov si.
Svi vi koji lajete na Americku politiku i Ameiku mozete da nam jajca naduvate kroz flautu koja je u produzetku jajaca, a posebno vi avlijaneri koji zivite u Ameici i jedete americki hljeb.. Iz opanaka ste uskocili u lakovane cipele kad ste dosli kao najveci jadovi u ovu zemlju, a danas bi da je rusite.. E nece moci, nego cete uskoo moliti da se vratite u svoje bosanske vukojebine..
Obama je ssr..A..NJE od predsjecnika. J.E.B.I se Ameriko!!
uradili su to japanu jer da bi ti de.bi.lu zivio danas i lajao ko psi.na Obamina politika je zadnjih dvadeset americkih godina najefikasnija , sto ce vrijeme pokazati i ne s.e.r.i.t.e Amerika je udomila stotine hiljada Bosanaca i Hercegovaca,nezahvalni g.a.d.o.v.i
www.just2cool.com.ba
cuuuuj ugrozava japan jeli se taj d.e.b.i.l od predsjednika sta su oni radili japanu i koreji nekad ma amerika mrs u ...