Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma sve se to bira iz istog šešira. koji god da dođe na vlast ne gine nam 3. svj. početkom iduće godine.
Najveci saveznik SAD-a poslije Izraela je TURSKA! Ne zaboravite to. Pocnite sa velicanjem SAD-a nakon iznosenja ove cinjenice.
Ovaj Romney crnji od Obame
Veliki prijatelji jevreja, najpoganijeg naroda na svijetu, izrael ja bolesno tkivo ove nase planete koje treba odstraniti. Ameri JAVNO pricaju o prijetnjama koje imaju od strane Irana, Rusije, Kine, Turske, znaci da su uvijek spremni za rat. Postace za par godina kaj sj. Koreja, narod pocrkat o rada i gladi, ali ce zato imati bombice kojima ce unistiti sami sebe.
\"...obojica su se izjasnili kao veliki prijatelji Izraela..\" A sta ce duse drage, obojica svjesni da im glavne finansije za kampanju dolaze od Jevreja....
da su izbori 4. Novembra papci...
http://nabisalehsolidarity.files.wordpress.com/2011/04/four-panel-map.jpg zasto ih ovo niste pitali??
Mi bosnjaci smo svi za obamu.a za Koga su vlasi to neznam
Ni rijeći o igri Želje protiv Rudara. Sram ga bilo !
U RUKAMA CIONISTA....STIDITE SE KATOLICI,MUSLIMANI, PA I JEVREJI ŠTA VAM ŠAKA CIONISTA RADI....................................................................................................
ma glabn\'o ga je obama...glabama