Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I tatine helanke.. Daj klix nemojte nas vise handrit sa ovim kretenima.. Dajte nam Majkicku 2 x dnevno u par sunovrat poza..
Obecavao je puno, trebao je bitirevolucionar a ispostavilo se da je demokrata desnicar koji je udvoljavao velikim korporacijama kao i republikancima. Michael Moore je za njega najbolje rekao; "On je prvi crnac koji je postao predsjednik Amerike. Zalosno je sto ce samo po tome bit poznat!"
Idi krepao dabodga, retardu, za tebe je i Ivo Josipovic covjek sa karakterom, vasko
mom jeans pobogu.farmerke koje su dublje, i sire i komotnije. nose ih zauzete mame u americi, po njima se zovu. obama mislio na to da nece morati vise odijela da nosi..pobogu ste vi i vas prevod
ne daj boze zaposliti strucnog prevoditelja u redakciji
mogo bi i bakir komotno obuc nanine dimije
hahaahhahaa znaci ne vjerujem
Obama ode na bijeli hljeb,sada moze da odahne,tesko je biti predsjednik Amerike.
..a što mamine crni obama, uzmi od babe😂😂😂😂😂😂😂
mislis dimije Husejinu