Dugo čekana odluka
0
Obama naredio zatvaranje Guantanama
Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vuce, imas ga pravo..
za ove sto diraju predsjenika moje drzave.ubite se jadnici jer za bolje niste.a i naj bolja je drzava na svijetu.(3 godine sam se borio u ratu i kad je rat stao nisam hljeba imao da jedem) a bagra kradeli krade.prvi put zivim kako bog zapovjeda od svog rada.i zato misevi nedirajte ni ameriku ni predsjednika.
@ ROKI TI SI PAPAK I JADNIK NAJVEĆI!!! AMERI SU ZA NAS TATA-MATE!!! JEL TI TO JASNO JADNIČE?? TATA-MATE!!! MI NISMO SPOSOBNI (NAŠI MEĐEDI NA VLASTI PODRŽANI TUPAVIM NARODNIM MASAMA) USVOJITI ZAKON O LIJEKOVIMA, A KAMO LI ŠTA VIŠE!!! AMERI, SVAKA VAM ČAST!!! OBAMA, KAD VAM ISTEKNE MANDAT U U.S.A- DOBRODOŠLI U BOSNU I HERCEGOVINU!!!
prethodniku.bosanske oluj enikad, jer niko ne zeli muslimansku zemlju ovdje. nikad ni treceg entiteta jer meri ne daju ni vecinski muslimanski entitet. no nije nicija vjecna,pa nece biti ni rs.
Ricard Holbruk je novi mesetar za Afganistan i Pakistan da rijesi taj proble,Michel ide da da Plaestincima drzavu konacno.Hilari je vec pokrenula pitanje Bosne sve je na putu i za Bosnu idu bolji dani a nije iskljucena i Bosanska Oluja ili Traktroijda kao posljedica Iluje.
ma ja ba, Huso zna poso
Respekt!
Aferim Huseine! BOSNA4EVER!
ma svaka čast čovjeku, dokazuje da stoji iza onog što je govorio, obećavao. šta ga vi odmah kritikujete, majmuni jedni frustrirani :S
Tooo Husseine jer ko zna ako ovako Ameri nastave mozda i ti budes u tom zatvoru zato sto se zoves tako kako se zoves...Imas jos dosta govana da pocistis sto je ovaj kreten nasrao za 8 godina....
Aferim!
Ameri samo nastavljaju da furaju politiku dobrog i loseg policajca.... Sad je kao dosao dobri policajac, ali ako on ne bude ostvario zelje mocnika, eto onda loseg policajca... I tako u krug... A naivni svijet kao necemu se nada...
Gledaj ovo. Kod onas ona trojica konjina su 3 mjeseca se smjestali u predsjednistvo i radili kojekakva sranja. Ovako treba, cim dodjes odmah radi mamicu ti.