Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Napad na Irak je napad na Sadama - 2 miliona mrtvih civlia Napad na Libiju je napad na Gadafija - 27.000 mrtvih civila Napad na Afganistan je napad na talibane - 3 miliona mrtvih civila Napad na Mali je napad na teroriste - 12.000 mrtvih civila Napad na SRJ - 2.300 mrtvih civila Napad na Pariz - 60 mrtvih - je napad na covjecanstvo!! Koje licemjerstvo, brateeeeee.
Bolesnicki um jednog klempavog covjeka, e to ti je obamic,
CNN koji se nalazio nedaleko od dogadaja velikom slucajnoscu, prenosi informaciju da su teroristi ipak bili muslimani..
Pa nego sta bi bili? Svi teroristi su muslimani.
Mora da si pravi srecko, inace bi bio odavno mrtav :))
"Ovo nije napad samo na Pariz. Ovo nije napad samo na građane Pariza. Ovo je napad na cijelo čovječanstvo i na univerzalne vrijednosti koje dijelimo", rekao je Obama. Ne djeli ni jednu ljudsko normalno biće vaše zapadne vrijednosti koje su "univerzalne". Vaše univerzalne vrijednosti su: -Devalvacija svih ljudskih vrijednosti kroz novi svjetski poredak -Vodjenje ratova kao ogledalo vaseg psihopatskog uma -Ubijanje neduznih civila po svijetu u izmisljenim ratovima -Pustosenje putem vojne masinerije teske 500 mil. dolara -Pljackanje drzavnih bogatstava -Silovanje civila od strane US trupa -Trovanje putem GMO hrane i Monsanta -Sirenje bolesti putem farmaceutske industrije -Porobljavanje covjecanstva putem bankarskog kartela Svi ljudi svijeta da se ujedine u borbi protiv univerzalnog zla koje "vaše vrijednosti" zastupaju!
Kratko i jasno, adresa zla koje se dešava na ovom svijetu je VAŠINGTON, razni idioti tipa Buševa, Klintona i ostale bagre su direktni krivci, što prije se sav normalni svijet okrene od ove bagre biće nam svima bolje
Ovo isto kaze svaki put kada se dogodi tragedija slicna ovome.
Kako su ofirni Ameri umjesali im se Rusi u Siriji pa gdje ce hajmo na Europu udariti malo,izbjeglice,oslabi ekonomiju potpisi ugovor o trgovini i sad pravi napade ko slag na tortu...Najgluplji narod na svijetu a opet j.bu sve u zdrav mozak..Aferim za covjecanstvo! https://www.youtube.com/watch?v=rAMTR_vaIQA (kad im nije zao svoje ubijati )
Uvijek ista fraza....
A napad na siriju , naravno to nije napad na cijelo covjecanstvo
Slazem se Obama... „Ako neko ubije nekoga koji nije ubio nikoga, ili onoga koji na Zemlji nered ne čini - kao da je sve ljude poubijao; a ako neko bude uzrok da se nečiji život sačuva - kao da je svim ljudima život sačuvao.“ (Al-Maida,32)
Pa zar je problem podici sto aviona i sravniti idil sa zemljom .
ko će onda održavati mržnju svijeta prema islamu? morat će kupiti nove pijune
ti izgleda kao da podrzavas idil
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
najgore u svemu ovome, pored ljudskih zrtava jeste to da ce sad svi muslimani u evopri, posteni ljudi, normalni , ispastati zbog ove gluposti koji su upravo ovakvi kao obama zapravo i uradili a nazivaju se muslimanima, tuga i zalost. pisam se na ISIL jer remete ugled nama muslimanima u svijetu
.....napad na cijelo čovječanstvo.
Joj što ne mogu ovih vijesti i ovih zvaničnika i njihovih mišljenja. Jok, bit će ti drago. Kurtoazija majka.
sta ti pricas j*bo ti mater onu u bulju....
Sve ste ovo vi zakuhali