Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako bog da
Amerika je jedina zemlja koja je ikad upotrijebila nuklearno oružje, na tuđim kao i na svojim građanima. Kome ba ovi nacisti više šupljiraju? Izrael = Nazi Germany stop teroru nad palestinskim narodom!!!
Nemaju ameri i židovi m..a da napadnu Iran. Samo laju ko psi da podigni cijenu nafte.
ovaj uporno se bavi Iranom a Sjeverna Korea mu pod nos baca nauklearke :)
iran nikad nije pao,nije to srbija ni hrvatska,koja je god vojska u prošlosti ovda naišla i satrala ih je,nisu to bošnje koje je lako zavaditi pa pusti nek se sami izbiju ko u kladuši
Zna Husein,nije ni on glup...
meni treba 2 dana da je sastavim pa šta,samo dajte djelove,kod rusa ima za sitne pare,daju nuklearke za vreću brašna
8000 godina historije i nikad ih niko nije osvojio osim što ih je Aca Makednoski jednom vojno porazio. Zadojena budaletino :)
'Da nije vjere tačno bi ovaj obama bio dokaz za Darvinovu teoriju evolucije ' Možeš malo pojasniti ovu moronsku rečenicu, nepismeni moronu???
kad krene napad na iran mi krscani ce mo da istrebimo bosnu od poturica
Jaoo, pa to govori vec GODINU dana....zar nisu vec.
Za godinu dana Iran ćpostaje Izraelska pokrajina. Kad doslovno sravne Iran sa zemljom, mogu komotno pobosti svoju zastavu i teritorij bivšeg Irana koristiti kao poligon za testiranje naoružanja, kao ogromni zatvor za svoje i američke kriminalce, itd...
"Ako se diplomatijom ne riješi spor, "sve opcije su otvorene" kako bi se Iran zaustavio, rekao je on. "Moja poruka (izraelskom premijeru Benjaminu Netanyahuu) će biti ista kao i ranije: ako to možemo diplomatski riješiti, onda je to trajnija solucija. Ako to ne uspije, sve opcije su otvorene", dodao je Obama. " eh kad se sjetim kako ste svrsavali kada je "huso" izabran za predsjednika :D
General Order No. 11 (1862) 1.The Jews, as a class violating every regulation of trade established by the Treasury Department and also department orders, are hereby expelled from the Department [of the Tennessee] within twenty-four hours from the receipt of this order. 2.Post commanders will see to it that all of this class of people be furnished passes and required to leave, and any one returning after such notification will be arrested and held in confinement until an opportunity occurs of sending them out as prisoners, unless furnished with permit from headquarters. 2.No passes will be given these people to visit headquarters for the purpose of making personal application of trade permits. General of the army Ulysses Simpson Grant, General in chief United states army, Pogledaj obama Sta je naredio i sta je mislio o c.i.f.u.t.i.m.a general grant koji je takodjer bio predsjednik amerike kasnije. A ti i ostali americki predsjednic lizete cmaristan c.i.f.u.t.i.m.a od 1945.
trka za nuklearnim nauružanjem je krenula kad je izrael si nabavio atomske bombe. da te posjetim na to obama.
E ovo znači da Iranci mogu počet spremat skloništa...
za godinu dana iran neće ni postojati. izrael će ubiti kljukušu u njima.