Komentari (222)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vidi slike čovjek bi rekao da je njima fakat žao a sve znali i sve dogovorili sa srbima
РЕПУБЛИКА СРПСКА НАСТАЛА НА ГЕНОЦИДУ !!!!
Nista se ne desava slucajno! Srbi u BIH su sami sebi pucali u nogu svojim bahatim i separatisticikm ponasanjem. Prvo su Deytonom prihvatili BIH kao svoju drzavu i onda su cinili sve da je uniste. Sada ce izgubiti i to sto imaju i morace da prihvate regije u BIH. NAROD NE TREBA DA SE BRINE, JER RATA NECE BITI! Znaju to i u Srbiji, i u RS to znaju, da bi novi sukob doveo do velkiog stradanja, u tom slucaju bi Srbski narod u BIH bio najveci gubitnik.Srbija nije ni u kom slucaju zemlja koja moze parirati NATO paktu, a okruzena je sa NATO zemljama.Sto se tice pomoci od Rusa, to je u domenu naucne fantastike, oni imaju svojih problema do guse, i Srbija im doje kao meta za podkusurivanje sa zapadom.Sve u svemu Srbi iz BIH ce morati da shvate da ne mogu vise istrajavati na svom bahtom ponasanju!
Bez obzira na privremeno ne usvajanje Rezolucije o genocidu u Srebrenici , jer do njenog usvajanja će sigurno doči , četnički i ruski zlotvori i katili su doživjeli planetarnu osudu i poniženje kakvo , sumnjam da bi doživjeli , da je rezolucija bila donešena. I kako to obično u životu biva , negativci i otpad ljudskog roda , uvijek sami sebi najbolje smisle i realizuju okolnosti , koje ih najbolje opišu i na kraju kazne. Jer đaba , sva ne usvajanja svijeta , đaba ne kažnjavanje svih ušljivih četničkih spodoba koji su izbjegli osudu i kazne , ostaje mrlja i pečat , jer dok je svijeta i vijeka o spodobama u ljudskom liku koji nose srpska imena će se govoriti sa dubokim prezirom i gađenjam.
Ova fotografija zlata vrijedi :-))) Begemot Asmedaj i Abadona Grc na licu gosopodje Olbrajt je izazvan neuspjesnim naporima demona da napravi ljudski lik. Hilari u molitvenom transu, lose odglumljenom cak i za americke standarde. I naravno Bili, stari pohotni razvratnik, vec odavno spreman za drugi krug pakla, a moze da bira i druge krugove. Zasluzio ih je svih devet.
Obama posti pa nece doci
ovo je zasigurno bizarna situacija za bosnjake..puno njih sanja islamsku drzavu ,mrzi ameriku i sve sto dolazi iz amerike,,zovu ih "kufar i jude" a na drugoj strani moraju da aplaudiraju i da se zahvala amerikancima sto su ima dali tih 51 procenta sto imaju..ovo je zasigurno jedna vrlo delikantna situacija i mora se sa paznjom pratiti
Sta ce Covic danas na ispracaju zrtava, zar on se nije izjasnio da ga ne zanimaju zrtve genocida?
cliton ce za ovo uzeti dobre pare. on nista ne radi besplatno. njegovi honorari su mnogo visoki
Ali sto ovi ameri znaju glumiti, ka tesko im, face slozili misle bosnjo glup. Znamo mi ko nas je ubijao a znamo i ko nam je nametnuo embargo mamicu im licemjernu
e dobro zboris, pa dobro se vidi na slici da je glumaza
Treba ovdje vidjeti kako je Amanpour "obradila" Clintona što ne interveniše u BiH, 1994.: Original tekst: http://edition.cnn.com/2015/07/09/europe/amanpour-srebrenica/index.html
Autor knjige "Planirani haos", Mustafić je u njoj iznio niz optužbi na račun tadašnjeg muslimanskog rukovodstva, da je zločin u Srebrenici bio dogovoren između tadašnjeg vrha SDA i SAD, zbog čega mu je više puta prećeno, a 2008. godine je i brutalno pretučen, pišu Vesti. "Srebrenica je apsolutno dogovoreni genocid između međunarodne zajednice i Alije Izetbegovića, odnosno između Izetbegovića i tadašnjeg predsednika SAD Billa Clintona. Zato je za mene mnogo veći zločin od onog počinjenog jula 1995. godine bio trenutak kada je u Memorijalni centar (Potočare kod Srebrenice) zakoračio Bill Clinton. To je bio trenutak kada se zločinac vratio na mesto zločina", rekao je Mustafić. Da je postojao spisak ljudi iz Srebrenice, koji su se probijali kroz šumu prema Tuzli, a koji nisu smeli da prežive, potvrdilo mu je, kaže, više desetina ljudi. "Najmanje deset puta sam to čuo i od nekadašnjeg načelnika policije Hakije Mehojića. Međutim, ne bi me iznenadilo da slaže da to nije rekao", dodao je Mustafić. On je rekao da je spisak pravila srebrenička mafija, "usko vojno i političko rukovodstvo u Srebrenici koje je od 1993. godine bilo bukvalno gospodar života i smrti". "Da sam mogao da sudim (komandantu snaga Armije BiH u Srebrenici Naseru) Oriću u Haagu, ja bih mu za zločine nad Srbima presudio najmanje 20 godina zatvora. Ali, za zločine nad sunarodnicima presudio bih mu najmanje 200.000 godina.
Klinton se vraca na mjesto zlocina,kao i svaki zlocinac
Jedino je vas čitav svijet obolježio kao primitvne varvare kao civilizacijsku devijaciju za koju je izolacija jedino prihvatljivo riješenje.
Koji cinizam bogte vidio, dolazi lik koji je odobrio genocid pa gori ste od jevreja govna fasisticka nemate ni trun obraza! dali ste cetnicima pola zemlje a nisu je ni trecinu zasluzili ni kao vojnici ni kao pobunjenici govna docicete pred boga e onda ste sami samcati!!!
Pa, Srbi iz RS-a treba Klintonu spomenik da podignu usred Banja Luke! Da nije sprečio, pa i bombardovao kolonu koja je išla na taj grad - Srbija bi imala 300000 plodnih stanovnika više!
I'm proud to be an American where at least I know I'm free. And I won't forget the men who died, who gave that right to me. And I'd gladly stand up next to you and defend her still today. ‘Cause there ain't no doubt I love this land God bless the U.S.A.
Kako je Njemačka TV obvijestila o početku ofenzive na Srebrenicu - vijesti od 09. jula 1995: https://www.youtube.com/watch?v=qsJyF8pYquc