Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovako bi to bilo da su nasi politicari u pitanju: - ulazimo u eu HAHAHAHAHAHAH - dogovorit cemo se na drzavnom nivou jer nam je stalo do naroda HAHAHAH - zaposlit cemo mlade ljude AHAHAHAHAHAHAH - vratit cemo narodu ono sto smo pokrali HAAHAHAHHAHAH
HOPA, IZGLEDA DA HILLARY HOCE DA SE OPRČI SA OBAMOM
odvoj ga od struje !!!!!!!!!!!!!1111111111111111111
Zidovska posla...cifuti
@Hillari Baš mi je drago što mi objasni, sad mogu srbez spavati.
Ja humora i govana...Ko da su hrvati
kao prvo, glupi ste jer niste shvatili šalu o Hillary. Nedavno su 2 lika kreirala stranicu sa koje šalju poruke s potpisom \"hillary clinton\", a ona ih još podržava jer su poruke baš u stilu \"pijane Hillary\". klix ne odradi zadacu pa lupa :)
grohotom se smijem
PA OVO JE SAMO DOKAZ DA JE SVJETSKA POLITIKA DOSEGNULA DNO DNA......A OBMANA KAO I OBICNO LUPETA GLUPOSTI....AMERIKANIZACIJA COVJECANSTVA...STO GLUPLJI TO INTERESANTNIJI, A ZIVOT PROLAZI.....NAJVECI KLOVN NA PRIJESTOLJU NEKE ZEMLJE U ISTORIJI COVJECANSTVA OVAJ PUT JE REKAO KROZ SALU CISTU ISTINU ZA HILARI...ZENA KOJOJ VOTKA IZ OCIJU VIRI...... GO REPUBLIKAN !
STA CE TI ONA, UFATI I TI SEBI ONU JEDNU MEKSICKU PROSTITUTKU
OOO OBAMA, STA TI JE DA NISI NA BOBAMA
SALJE MU KOMANDE
SLOBODA ZA ZIJADA
Predlazem da sav novac namijenjen za stipenditanje novinara daju ovim nasim jadama da se malo edukuju o profesionalnosti.
ovo sa hillary je povezano sa onom slikom gdje ona sjedi i pise poruku na mobitel koja je postala poznati meme... sala se odnosi na to moji novinari...
ma on je MASON