Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Varvari koju su unistili i opljackali svega sto su se dotakli, pocevsi od osvajanja zlocinca Kolumba i krstaskih ratova sve do najnovijih prevodjenih EU i SAD-om!
Krstasko imperijalisticko zlo, nakon sto je jos jednoj svojoj diktatorskoj marioneti nabacilo omcu na glavu kada im je postala nepotrebna, pokusava da instalira novu. Nema mira u svijetu dok krstaski imperijalisti ne zavrse tamo gdje pripadaju. Sloboda za sve porobljene narode svijeta! S m r t imperijalizmu i krstastvu!
Najmanje dvojica američkih vojnika p. oginula su u najnovijoj bujica napada protiv stranih vojnika u južnom Afganistanu, International Security Assistance Force (ISAF) kaže. Prema priopćenju NATO-saveza u subotu, vojnici i. zgubili živote u odvojenim bombaškim napadima u nestabilnim južnom Afganistanu, čime je broj poginulih među stranim vojnika u ratom opustošene zemlje od početka ove godine porastao na 36.Prosle godine p. oginulo je 710 stranih vojnika.
Prema iračkim novinskim agencijama, ovaj irački hemičar je m. učen za vrijeme ispitivanja i u. bijen udarcem u glavu.Njegov l. eš je kasnije prebačen u zatvor Ebu Graib kako bi se prikrili detalji njegovog u. bistva.Prema ovom izvještaju, još 4 iračka fizičara su također u. bijena od strane cionističkog režima i američkih špijunskih službi u Iraku. Izvor: ABNA
Najnoviji podaci o s. mrti poznatog iračkog hemičara Muhammeda el-Azmirlija koji je bio zarobljen od strane američkih snaga 2003. godine: Muhammed el-Azmirli je jedan od najpoznatijih svjetskih hemičara. Bio je profesor na Bagdadskom univerzitetu do svog hapšenja 26. aprila 2003. Američke snage su zaplijenile sve njegove knjige i njegov kompjuter, a nakon toga zapalile njegovu biblioteku.Nakon što su Amerikanci završili sa ispitivanjem ovog hemičara, on je predat špijunskoj službi cionističkog režima na daljnja ispitivanja.
a nije j+ni svijet isti od kada ste se vi ameri pogani povampirili i svojim prljavim kapitalom uredjujete prilike u svijetu i stavljate citave kontinente u vazalni odnos... doci ce i vama kraj...mamu vam poganu...samo bi prodavali oruzje i gledali kako drugi ljudi ginu....a vi da trljate ruke jer ste zaradili, porobili i onda jos kreditima pomazete....fuj...obama jednaka fukara kao i njegovi prethidnici i ona glavara clintonova...