Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad bi mene neko karnuo bio bih mu vrlo zahvalan
@Harambaša...Kad se vo proturi kroz mašinu za mlevenje mesa dobije se dobra kobasica.Tvoj babo je uspio napraviti obratan postupak.
Otpusti i dodika i njemu je jedno oko u srbiji a drugo u rusiji
vidim da je DROGBA uzeo novi nick Harambasa .. a taman sam mislio..gdje li je drogba , sajt nije interesantan bez njega
KARAJ BUSA !!
Obama je covijek vizionar i ovaj covijek ce pomoci Americi kao i demokratskom svijetu.Bus je najveca sramota Americke historije.Amerikanci nisu zasluzili predsjednika poput Busa koji je unazadio tako lijepu i demokratsku zemlju ali je i dalje super sila i najveci saveznik i prijatelj BiH. Bosnjaci i priajtelji BIH podrzimo Obamu kaoi Ameriku oni su nam najveci i iskreni saveznici. Genocidna zeli rusko-Smrdijanskim kapitlom ekonomski kolonijalizirati biH i na tome sada rade uveliko sto se mora sprijeciti a i amerika nece to dozvoliti jer je to njena politicka i ekonomska interesna sfera. Od smrdljivih Rusa su svi pobjegli isto kao i svi sto su pobijegli od Septicke Smrdije cak i Mrkogorci sve samo govori o sebi.