Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
amerikanci ce se boriti za mosul do posljednjeg kurda i iračanina.
E svaka cast na komentaru samo si zaboravio da kod njih nece biti stradali civila
Šta bi trebalo, da pošalju možda svoju pješadiju da istjeraju isil. Muslimani su tamo ratovali među sobom kad Amerike nije bilo ni na mapi.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
MENE INTERESUJE STA CE BIT KAD NESTANE OVE ISLAMSKE DRZAVE KOJA S KIM CE SE ONDA HANDRIT?
Pa kad Hillary Clinton postane predsjenica SAD-a, IDIL će biti prošlost, a dobićemo novu organizaciju, vjerovatno IO (Islamic Offensive), jer kad je Clinton bio predsjednik imali smo Talibane, George Bush je napravio Al'Qaidu, a Obama IDIL. Sve se poklapa, na kraju njegovog mandata zadnje uporište IDIL-a se osvaja.
@Trolejbus ...i sve tako,do poslednje kapi nafte...
bit ce teska jer znas koliko oruzja si poslao isil-u...
I inšallah vijernici če pobjediti nevijernike i dušmane što su se sabrari sa cjela dunjaluka!
Ni Ameri ni ISIL nisu cistih ruku, ista je to bagra, samo zavisi gdje im je veci interes.
95% svog postojanja amerikaa je u ratovima..
Amerikanci trebaju prepustit divljake njihovoj sudbini. Kao da ce im neko bit zahvalan, prvi ce oni koji od njih uzimaju pomoc ce pljuvat po Americi i americkom narodu. Uzmimo na primjer bosanske Muslimane; 8 od 10 njih pljuje po americi, i uvjeren sam da to ne moze bit slucajno i da iza tog postoji organizovana kampanja uglavnom po djematima kako musliman bosanski mora mislit a tu im se pridruze veliko-srbi koje je americka avijacija u nekoliko navrata dobro stukla i jugosloveni.
Zar vama ista tesko braco ameri.
kako da ne... uvijek ste obraćali pažnju na civile, sjetimo se samo indijanaca, sjetimo se vaše pažnje za civile u japanu nakon atomskih bombi, preko koreje i vjetnama, pa sve do afganistana, iraka i sirije. rijetko koji civil je izgubio život, i oni koji su izgubili, izgubili su svojom greskom
pogotovu iz tvoje fotelje !