Komentari (85)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I vi cete propasti samo je pitanje vremena.
Nikada!!!!
Hoce,i to ce ih svabe razbit,u skorijoj buducnosti.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
bas me zanima sta ce "rusija i saveznici"?
nagurat u siriju najmodernije oruzje. Kad je mogla srbija sa onakvom PVO da srusi nevidljivi F117 i nekoliko F16, mogu vala i sirijci da se odupre
Bolje da se ne opiru... A Rusija ce prodati oruzje, zaraditi i cekati novi rat za nove transakcije, kao i svaka druga velesila.
PRIKAŽI ODGOVORE (13)
Kada? ODMAH!
MOGU KAKO HOĆE , AL NE MOGU DOKLE HOĆE.
prvo je rekao ZIG HEILL
Naravno da će biti intervencija, samo da vi još malo pustite da se ubije još muslimana, onda će te doći i porobiti Siriju i bit ćete "oslobodioci" koji uvode demokratiju u tu zemlju, a unutar nje će i dalje biti haos u kojem ćete vi vladati i uzimati bogastvo te zemlje. To je isto kao i sa Bosnom.
što prije to bolje
Ovaj crnjo iz geta ce izgleda uspjeti da zapocne WW III
Ma glupa prica. Izraelci ubacuju ovo. Nije Assad toliko naivan, da tuce svoj narod sa ovim. Imao je dosta primjera u blizoj proslosti, od Sadama, preko Milosevica pa do Gadafija. Poenta svega je, da su konacno Assadove snage presle u ofanzivu, nakon dvije godine. Pobunjenici se masovno povlace jer gube. To je osnovi razlog, radi ubacivanje ove propagadne danas. Britanski premier je silno zelio podvaliti dokaze, ali se na kraju provalio. Odbit ce im se svida od glavu ovo. Nema sanse da Rusi puste Siriju. Nema tu neke ljubavi, ali zato ima dosta Ruskih ulaganja u toj Siriji kao i najveca pomorska baza.
kad? kad pobije onaj hajvan sav narod il im treba nesto vise od snimaka ???? E MOJ OBAMA TUTNEM TI GA MAJCI
jab voljo da se pobju ameri i baćuške :)
Sve je medjudrzavni interes, a narod je samo kolateralna steta, kao i uvijek.
Šta je ba "medjudrzavni interes"? Neka nova ekonomska kategorija?
Jel ovo znaci rat ili?
najveca ironija i najsmijesnija stvar u svemu je sto ce amerika, napadne li rezim sirije, ovaj put biti na strani i rame uz rame al-kaidi, svom zakletom neprijatelju, ovdje se vise ne zna ko gdje udara
...isto bilo i u libiji :)
sve je tu jasno ko dan. uništiti ekonomski neki prostor, pri čemu sredstvo za rad mogu biti al kaida, nacionalisti, vjerski fanatici, luđaci, nevažno je , poenta je da za ostvarenje svojih ciljeva ne šalju svoje ljude da ginu, ne radi toga što je njima žao tih ljudi već radi odjeka u javnosti što bi se moglo negativno odraziti na njihove interese.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
kao partija pokera.... blefiraju i jedni i drugi dok narod umire...
Znamo da ce biti uplitanja, ali se bojim da je cilj biti mudzahidi, a ne Assadova vojska.
ALLA SYRIA BASHAR W BASS Nisam bas siguran sta ovo znaci,ali sam siguran da je neka parola podrske sirijskom predsjedniku i vojsci u borbi protiv najveceg zla danasnjice... ASADE BRATE NE STEDI GRANATE!
pa sve je rečeno u naslovu. bog, sirija, bašar i tačka.