Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
brate loodilo imal toga još, kojekude i te fore.
i prokleta turska je nastala na prostoru pravoslavnog svetista Svetog Nikole, kad se taj povrat imovine rijesi tek tad sve vas ludake treba vezat za taj kamen i bacit u more piranama i morskim psima
Nedzade legendo, ne daj se! Salaaam od sunni brata! okupirali su 3 najveca svetista muslimana i neka znaju da nema mira dok ne napuste Quds, odakle je iz Al-aqse, poslanik SAWS isao na miradz i dva sveta harema u mekki i Medini.
kobasice su poderale Lijanove guzove i vise nista nema od njih :D zao mi je slijedece kobasice :D
Eno ga sad i Ahmed i Nedžad u vijestima a nikako da nam više kažete šta se to desi u Mostaru, ko nas to gađa tamo dole moj Nedime. Šta nam ovo uradiše Lijanove kobasice.