Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad rokne, nhebali smo. Jedbostavno je. Ne trebas bit nuklearni fizicar, nit ti treba 7 stvari lave.
Ja na selu, vi u gradovima ćete ga popušiti jer će sve biti opoganjeno osim ako vas atomska direktno ne pogodi i skrati vam muke. Ionako ste većinom luzeri žderete, pijete serete,lažete, podmećete drugima - nema u vama čovjeka još od 5. godine života
Đaba posti stoka sitnog zuba za 28 dana će sve po starom a u ramazanu vide samo priliku da se kvaliteno ožderu.
Da ti roknu samo dvije sve bi ti se samo kazalo…
svaka so je jodirana,kalijeva pogotovo,ima se kupiti u prodavnici
Samo folija preko glave i ništa se ne brinite
Zasto uopste postoje atomske bombe? Postoji li gluplji zivi organizam od covjeka?
Now I am become Death, the destroyer of worlds
2056 nuklearnih testova izvedeno do 2017. od toga 1030 od strane amerike, 715 rusija, 210 francuska, 45 kina, 45 uk. dobro smo mi zivi ikako ...
uvijek treba imati kućicu na selu i potok blizu i bunar.
Samo nek je sofra puna, Bošnjo samo žderačunu cijeni makar bila i malo radioaktivna. Jeo bi janjetu ispod nuklearnog sača. To mozga nema da dvije ovce čuva.
Samo nek bude brzo i precizno, neki ćete da preživite a neki nećete.
kad bi sutra pala posred vječne vatre, tik-tok blejači bi još buljili u mobitel.
Biče izgleda što reče onaj III.
Mi imamo Srbe kao zivi stit, na nas mogu samo Ameri baciti atomsku ako zele pobiti i one stakore u Hercegovini sa nama:)) a Rusija nikada, sad spavajte mirno mi cemo se samo puskama opet morati cerati po sumama i to je to !
biče i to jadna li nam majka a niko se ne buni.
Ja imao 13 godina pred rat i pitam starog 1991 u 7. sam razredi bio. Hoće li ovo rat stari ? Kae on - ma neeeeće i spržiše nas ko jelku. Ja sa 13 godina vidim bit će rata a on toliko ljudi susreće a tvrdi da neće. Sad je obratno moj sin tvrdi da neće a ja opet tvrdi - HOĆĆĆEEE.