Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dali ce da se zaustavi na ovo sigurno nece, A sto se tice boga da ga ima vjerovatno nebi kaznjavo nepotrebno te Ljude ,nisu oni krivi, Inace ovamo na Bliskom Istoku,Kada pitas Afghanistanca
heb em meter ovoj dvojici MEhaga u pravu si
Hjoooj, Bosnje, da vas nema, trebalo bi vas izmisliti. Jadni ste.
Pa i Gazu je bog granatirao a ne izraelci.
reis bi zamolio boga da nam pomogne :-)
sve nešto kontam, kad bi se kod nas ovo desilo: 1. ko bi nas spašavao-vojsku nemamo, vatrogasaca nekolicinu sa opremom od prije okupacije 2. gdje bi nas smjestili?
cist dokaz bozije ljubavi. ON je pravedan ON vas voli u haag s NJIM!!!
Dajte, prestanite se prepucavati... kad neko nesto izvali ignore ga! Uzasno je to sto se desava u Italiji, nas je prestravio onaj jedan zemljotres, mogu misliti kako je tek njima... ma ne moze se ustvari zamisliti ono sto ne nije dozivjelo. Strava!
boze sacuvaj, clanak o pogibiji ljudi, o ljudskoj nesreci, a vi se vrijedjate medjusobno i svaku priliku koristite da pljujete jedni po drugima. i ovo nije prvi, a ni posljednji put na ovom portalu da je tako. drustvo kao slucaj za analizu zaista.
@saljah kretenu jedan isti si ko i mehaga. što vas mati nmije pobacila ugursuzi pokvareni.
Mehaga glupane jedan. Jadna je mati koja te je okotila.
neka ih nek vide malo kako je kad se kuce ruse sto ih nece sa zemljom sravniti.dolazi djavo po svoje
\"Kaznjava ih priroda, a ne nekakvi bogovi
BRAVO MEHAGA NEK CRKNU SVI
Dole komunizam, crko Tito! Kada po televizijama javne prostitutke, pardon, estradne umjetnice pričaju kakve gaće nosaju, kolko seru, kojeg je promjera njihovo govno, gdje ljetuju, kada će novi album, što spada u sferu njene stroge privatnosti onda svi zinu...a kad neko Boga spomene onda odmah šuti ne spominji to je privatna stvar. Pa spominjaćemo Ga i veličati dok god smo živi pa nećete li vi komunjare pocrkati od muke.