Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
:((((((((((((((((((((( Ovo je strasno
lik namjerno nije prikazivao neke scene...jer je u Japanu kao i u Koreji zabranjeno prikazivanje scene gdje ljudi umiru
Bas mi je drago za tu babu.... Hvala sto si mi reko, nisam bio primjetio.
5:26-5:27. Pardon.
Baba u crnom je živa i zdrava što se vidi u dnu kadra na 5:36-5:27.
@tito I stane na entitetskoj liniji.
A sto vako ne udari na RS!
... odavno nista strasnije nisam vidio ... RESPECT Japancima ...
aaaaaaaaa raspad sistemaa......
@@Uhh Tacno tako. A u ovom snimku nema nista strasno. Ide voda sto je prirodna pojava.
Lik to nemora snimati....nije bilo neko ubojstvo pa da moras dokaz praviti.... A ti zelis da vidis samo da bi zadovoljio svoj mozak i oci.
Onu babu u crnom je sigurno voda progutala cim je lik nije prikazao.
@asf Joj i mene iznervira. Pa kad vec snimas snimi, kako treba. I kod nas su snimali kad snajper pogodi i markale. A sta da nisu, niko ne bi znao ni vjerovao. Koliko kod da je tragicno, neka se zna.
run for your life
@THDR Kakav ba linux?? Ti nisi pod vinklo...
Plan je HAARP-om prepoloviti Japan ! Ilumintaski psi danas sjede i prave Globalnu Svjetsku Vladu (FN) s jednom valutom -digitalnom !
Da malo razmislimo koliko smo veliki i jaki, koliko sve mora biti po nasem, koliko nam nikad nije dosta... nek im je dragi Bog na pomoci, da izdrze i da svi iz ovoga izvucemo pouku.