Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
umjesto Amerima treba da piše Armiji beha
Ovaj pod nadimkom \"ja\" voli da prica o glavama, jedina glava o kojoj ti treba da brines je kurceva glava koju je tvoja stara prala svaki dan. Zato ne seri i zahvali se Amerima sto ste zivi.
CUO SAM DA ABU HAMZA PREFERIRA MLADE BULE U ADIDAS DIMIJAMA
@ja @Taliban VI STO KAKITE PO OVOM SAJTU ISLAMSKO-FUNDAMENTALISTICKA KRMAD STRASNO STE HRABRI, KAO OVJ RECIMO talibani koji kad se naljuti posere veliko govno, i onda ga trojica moraju drzati da ga ne pojede koiko je hrabar i ljut... DA CRNOM JADOVANU NIJE BIO PRIORITET SVERCOVATI SA ALIJICOM I HARISOM I \"PRAVITI PARE\" DEBELO BI GA VI POPUSILI... NEGO SVAKI DAN KLANJAJTE ZA NJEGOVO ZDRAVLJE, A KAD IZDAJNICKO PSETO KREPA KLANJAJTE MU DZUMU U DZAMIJI NA ALIPASINU KOJA JE OKUPLJA VEHABIJE I ALKARE......
E cuj kod njih, za sedam dana mozemo opkoliti Beograd
ovaj sto je uvehnuo bi ti glavicu skinuo jednim brzinskim potezom nebi uspio ni trepnuti glava bi bila na podu.... pitaj vojnicine srpske prezivjele sa vozuce potvrdit ce ti,ili pak bojovnike hvo-a na bobasima kod viteza kako su padale glavice
ma srba hoce Vozucu 2 hahah neka srbo samo da ode OHR iz ove zemlje imat ces i Vozuću 3.... hahha
EVO SMO SE PRESTRAVILI I OD OVOG MUDOSA I OD NJEGOVIH PRISTALICA..BRZO CES SE PRIDRUZITI IZMETBEGOVICU ABU JEBAN
mi smo zakon za ove alahove ratnike i nasa vodena tehnika (umakanje glave u vodu) sve priznaju odricu se alaha i odaju ostatak bande :))))
Ma onaj americki bespilotni predator je za ovakve lijek!
joj vise su i snimci postali ofirni dobro ovi americki computerski strucnjaci obradjuju video snimke svaka cast nema sta..
U svoju halu, pa se uništi, detoniraj ili šta već.
NIje dugo ništa jeo, kakav je sav uvenuo pardon (uvehnuo) jadničak.
jesta nego je srbo glup hahahahahaahahahah
ma on to zna zato jes vaki