Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Obicno se tuzi kad ti neplate, a ne kad ti plate.
@znanje-imanje jarane, svaka cast za komentar, hahahahahahah
jesi platila porez? To je najbitnije pitanje, hjebe se njih je li se trpala ili ne
Cuj yebavala se i jos pitaju za placanje poreza. Znaci, trebala je na pichkici ugradit fiskalnu kasu 🤣
I sta joj sad nije uredu? Nemoze staz da uveze jel to?
I naravno odbila!!!! Sigurno joj je tek sada doslo iz guzice u glavu da je mogla traziti vise pa joj zao!!! O cemu se ovdje zapravo radi???!! Najvjerovatnije bila sa 17 premladai naivna da bi formirala bolju cijenu. Pa cuj od necega se mora krenuti. Glavna stvar metak nije bio besplatan.
Dobro je da nisam zaradio neke velike pare,mogla me neka tuziti od prije 20-30 god za s…😂
droca dala koke za kes i sad kuka.
Joj nemojte beze pricati tako, sve su to bile djevojcice, u specificnim situacijama, bez para, bez uslova, kojima je neko nudio i pare, i skolovanje i svasta nesto. To jel ona uzela pare ili ne nije problem ovdje, problem je da ti stari prdonja prodajes djevojku neku. I kako se uvijek prica zavrsi na njoj, valjda je on ovdje problem, lik pedofil, oni o njoj raspravljaju.
Pa sta je problem? Nije placeno zdravstveno i staz?
Jel pristala ili nije '' Sad se sjetila. !! iNTERESANTNO DA SVE IMAJU AMNEZIJU DESETINE GODINA., kada ih niko više ne gleda..
Koliko su ljudi zaluđeni tom parom, jbt... pazi ovo, naplatila sex 15.000 funti, skontala da može izvući još i otišla kod feministica da je savjetuju kako i šta. Ove joj garant rekle - ne sekiraj se što ćeš javnosti obznaniti da si bila elitna prostituka, na to javnost svakako neće obraćati pažnju, svi će suosjećati s tobom zbog "duševne boli" koju ti je taj zanat prouzročio. Samo ti tuži sve te "muške svinje", ima da se dobro opariš. Nama mali procenat za pravnu pomoć.
Da joj vidite slika što Klintona masira haahahahahahah, ova u prometu odavno
Ja fkt. ne znam šta se od ovog Epsteina pravi tolika halabuka? Koga iskreno boli k. za njegov sex klub i koga je tamo sve dovodio... takvih elitnih klubova po Americi koliko hoćeš, tamo se bubaju i kurto i panto. I ne samo po Americi.
Zatim su je pitali da li je platila porez na novac, na šta je odgovorila "ne". Hahah koliko su ovi amerikanci ludi
Nisam skontao, hoće da vrati pare ili šat...
Uredno plaćeno,aj mrš...
Uzela uredno pare i sada ispravlja krivu Drinu …