Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Je suis Arap iz Trnova.
Ne kontam šta ga više reklamiraju, pa taj časopis je izazvao smrti što direktno što indirektno stitinu puta više nego ona 2 terorista što ibiše 12 ljudi (4 nevinih)...
Onih 12 ubijenih će biti iskorišteno za marketing da pojačaju profit - tako mi se čini
Do ubistva su trojica od ubijenih bili suvlasnici. Charbonnier i Riss su cini mi se zajedno za 80 % vlasnici bili. Prvi je ubijen, tako da ce drugi najvise profitirati. I familija prvog.
Najveci vlasnik, Charb, je mrtav, tako da on nema nista od toga, jedino drugi veliki suvlasnik Riss, koji je bio u Londonu tijekom napada, ima profit. Njih dvojica su zajedno imali 80-90% dionica.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Ovako je CHARLIE HEBDO ISMIJAVAO RAT U BIH: http://sandzakpress.net/ovako-je-charlie-hebdo-ismijavao-genocid-u-bosni-i-hercegovini hajde "umjetnici" sta ce te na ovo reci....
Leniice "pametnice" ti se kao razumijes u "umjetnost"...bas su "divno" svijetu prikazivali rat evo ti i dokaz za to: http://www.tportal.hr/vijesti/svijet/365901/Karikature-Charlie-Hebdoa-o-genocidu-podigle-buru-u-BiH.html POSTO SE TI "RAZUMIJES" kako ne podnosim takve osobe poput tebe!
Leniica ne budi glupacica u casopisu rat 92' BiH bili su karikature kosti na izlozbi...i govori djecak: ovakve sam ja htio igracke!!! procitaj zapravo tacan prevod tih karikatura!!!
Charlie popisam ti se na casopis tvoj fujj
De nam ti objasni svrhu karikatura krampetino bozija
A svrha ove informacije je ...? Reklama? Nije, mi to ovdje ionako ne mozemo kupiti. Daljnje uznemiravanje duhova? Sasvim sigurno, ali - zašto???
rece arabija:"takva francuska, takav svijet, nije nigdje dobro došao, od toga svi bježe..." de se priberi malo, ohladi . Ko bjezi gdje? Da puste sve Arape sto bi dosli u Francusku, Francuska bi potonula... I Jest, mada nisma za vrijedanje nicije vjere manje sam za ubijanje kao odgovor. Hebli li vas Arapi I njihovi obicaji...
Izgleda da nisu s njima zivjeli, ovi ''nasi'' sto ih vole i podrzavaju. Rijetko sto pozitivno Arapi imaju.
Koga zanima?
kupit pa guz'cu otrat s njima
iskreno se nadam da ce o njima u crnoj hronici ponovo pisati..
pazi šta želiš nekome , zna se nekad vratiti ko bumerang :)
...džaba hebdo kad trnovski dubai uze primat...toliko o odnosu vjere i novca...
Yebo vas hebdo i FRANCUSKA"
Ludi momci nema sta, hoce da im bagra opet uleti... Osjecat cu veliku bol medju preponama ako ko od karakturista pogine...