Nakon duge Gadafijeve vladavine
0
Nove vlasti proglasile oslobođenje Libije
Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I mi smo se tako oslobodili Jugolavije pa sad uživamo u demokratiji
Klasicni primjer kako zvuce zatupljeni ljudi. Poruka:NISTA VI NISTE OSLOBODILI!
Oslobodjenje Libije............hahahahaha Tek ce sad Libija osjetiti sta je francuska, engleska i americka demokracija-diktatura terora i pljacka.! Glupi arapi, historija se ponavlja.!!!!
Teroristi i varvari.
Masakr nad gadafijem izvrsile su horde zlocinackih terorista/wehabija. Bar musku samarcinu opajdarite, kad vidite ove spodobe na ulici!
sad ce im naplatit struju i sve ostalo retroaktivno po ekonomskim cijenama jer je stanje trenutno neodrzivo :)......zvuci poznato?
Proglasili ste pocetak dezhenema za sviju vas .
svaka cast na komentaru ,sto posto si upravu
vas bi trebala bosna da zanima a ne libija. samo bezveze se nervirate.. i onako nista se nemoze promijenit.
@AbebA Kako mozes biti toliko glupa da poredis pobunjenike sa balkanskim che.tnicima???!!! Zar nisi upucena da se srbijanski placenici bore na strani Gaddafija i da je Gaddafi bio najveci simpaziter ideje velike Srbije za vrijeme tiranije u smrdljivkoj komunistickoj Jugoslaviji?
Ka DEMOKRATIJI...HAHHHHHAAA Valjda ste htjeli reci ka demoNokratiji.....Sada ce kao i Iraku da u.bijaju, raznose d.inamitom u dzamijama, gladuju.... a boga mi neki ce i jesti zlatnim kasikama, recimo, kao BAKIR IZMETBEGOVIC...i bakircici...
A JESTE SE I USRECILI, NISTE SVJESNI.
@ivo miro stoji to, pogotovo ime Bozije u svemu tome nisu trebali da spominju, al gledajuci sa druge strane, mislim da ce tesko nekome od ove nove Libijske vlasti pasti na pamet da se zajeba.ju sa narodom, al da ovo sto su uradili je van svakog normalnog ljudskog razuma to apsolutno stoji!!
@jaaaa Sve to stoji, pa jbt, Angela Merkel majka mu stara tjera Njemce da placaju Grcima Grcke dugove; pa možeš li zamislit kako je vuku golu po ulici u Berlinu, pljuju , guraju stap znas vec gdje i vicu Oče naš........nije riječ o tome- riječ je ovim go,.,vnima koja su svakog normalnog covjeka dovela do bjensila ako je slucajno pogledao neki od onoh klipova.
svak bira svoj put,no sudbina je nešto drugo.trčali ili ne koraci su nam izbrojani!
Veci divljaka od ovih nisam vidio, sto jest jest. Mislim svi znamo zasto se zapad upetljao u sve ovo, al realno ovj bi ih sve pobio da im nisu pomogli. Jesu oni zivjeli dobro, al ne kao sto zeli da se prikaze u pojedinim medijima, realno zemlja koja ima oko 6 miliona stanovnika, sa onakvim prirodnim bogatstvima, svaki njen stanovnik je mogao da zivi kao u raju, kao npr, sto zive kuvajcani u kuvajtu,
ne znam, to sto govoris stoji, ali da je neko 80 ih u jugi potamanio sav ovaj nacionalisticki sljam koji je doveo nas do ovoga , i o njemu bi se pricao da je pob..io hiljade ljudi iz svoga naroda, a u sustini bi spasio stotine hiljada drugih.