Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kada je SSSR izvršio okupaciju Afganistana - Tallibbani su u američko zapadnim vladama i medijima bili borci za slobodu i ljudska prava. Kada je američko zapadna koalicija izvršila okupaciju Afganistan, Tallibbani su postali teroristi.
meni je u svemu najstrasnije sto prosjecan BiH gradjanin smatra talibansku vladu dobrom i smatra da bi kod nas bilo dobro ovako nesto uvesti.
Nemoj govoriti prosječan građanin BiH jer i Srbi i mi Hrvati smo građani BiH a ja ne znam ni jednog Srbina i Hrvata koji to misli a i većina Bošnjaka ne misli tako. Tako da je to ipak jedna manjina, ne beznačajna ali ipak manjina
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bitno je napomenuti dok su Ameri bili tamo i drzali neku pro Zapadnu vlast svuda je bio ISIS i razne teroristicke grupe poput alkaide od kad su ovi dosli sigurnosna situacija je 100000 puta bolja , isis se nemsije pojaviti plasi se talibana tako i alkaida, ovi su garant podrzani od rusa i kineza i uspostavljaju dobre odnose i sa Iranom vidio sam, ali sto je naj vaznije americke kreacije ISIS i ALKAIDAnemaju mjesta vise ,
Jest,ali zato im djevojčice smiju ići u školu samo do šestog razreda, ženama su ukraćena njihova osnovna prava, baš su napredovali.
Pa Amrikanci su uništili islil,nedavno slike koje je objavio prigošen vagnerovac bio upravo obučen u isil uniformu sa bradom.Dakle isil je ruskka agenda.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Dali imali role ili ne sa šakom kozijeg sira sredili su nazovi najjaču vojsku svijeta koja im je usput morala ostavit dovoljno nauružanja da dođu za njima do Amerike.
Ekološki osviješćeni.
kako im se ne zapale
bogami ovaj asfalt popeglan ova dvojica ko po ledu da idu :D
Dobra fora
Heheheh...Zene nemaju pravo na osnovno obrazovanje. A muski mogu i na Rollere :)
Trebaju u brics uci
Ovi ljudi su dokaz da Amerika moze biti porazena vojno
e baš će ovi na rolama potopiti američke nosače aviona
Koje su ovo budale majko mila 🤣
Cirkusanti, ali napredovali su, od luna parka do rola.
U zdravom tijelu zdrav duh.. 🤣
E cuj rolama 🤦🏻‍♂️
KAD NE UBIŠE ŽENU NA PJEŠAČKOM
Padneš sa rola i ubiješ prolaznika slučajno ili sebe...
Za rolere mora biti dobar asfalt, ne moze po rupama. Sto znaci da su sigurni da im je asfaltirano kvalitetno. Kod nas bi ono oko tramvajskih šina odma izginuo koliko je los asfalt. Ili trotoari po Starom Gradu.