Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa zene onda u tenkove, one ce stati
Mnogo me je potresla ova vijest :(
Rezultati ispitivanja, započetih 2009. godine, koji su obuhvatili oko 20.000 vojnika, pokazali su da su današnji vojnici u prosjeku za dva centimetra viši i pet centimetara širi u struku od ranijih generacija. Ma to su oni Vonici koji nisu mogli da prodju obuku radi gojaznosti i degenericnih pojava pa ko veli ajmo sa njima praviti reklamu da su krupni,jaki,visoki ahhahahha
To se u nas nece desiti. U nas se raja susi samo kakav je standard, a tenkova i nemamo.
dokaz evolucije!!!
Evolucija na djelu.
a belaja u P.M
Oni bar (iako jedva) stanu u tenkove i transportete. Za razliku od njih, 25% prijavljenih za vojsku u SAD, ne mogu da stanu zbog debljine u standardna vojna vozila. Narednih 25% nije položilo testove inteligencije (čitaj redneck), tako da u konačnici, 50% potencijalnih američkih vojnika je izbačeno iz stroja bez ispaljenog metka i zrna baruta. Aferim amerikenjci!
to je od GMO rize
standard,jebi ga
KLOC NA KLUPČAGI
to da neprijatelj ne moze zauzeti tenk! :)
malo produže cijevi naoružanja i eto ti potrošnje stotina tisuća tona čelika, eto posla za privredu....
aha icemo mi bosnje raditi u kinu i tamo otvarat cevapdzinice da dodamo jos vise kinezima na masi
ćevap je za njih egzotika, da je nešto od gusjenica, glisti, štakora......
PRIKAŽI ODGOVORE (1)