Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A ima li gdje spisak putnika i čime su se ti ljudi bavili?
Nije mi jasno, niko nije upravljao avionom, ostao bez goriva, a nije u pitanju neki manevar. Žalosno..
po ovoj logici avion se brzinom od 460km ukopao na dno oceana i to je to,zato ga ne mogu pronaci :)
Sad je vec jasnije, znaci ostali be kisika, avion letio dok je bilo goriva.
zanimljivo na ovu vijest izbacuje reklamu flydubai..
Izvod iz čuvenog snimka rušenja aviona JNA kod Šibenika 91: POGODAK,PAO JE ! Avio se onda strmo spiralno obrušio ka moru brzinom od oko 460 kilometara jer da je letio sporije od toga bi se obrušio i bez male pomoći hrvatske PVO ! Eto kome treba da to zorno preodči nek pogleda taj snimak.
Imamo detaljan opis posljednjih trenutaka aviona, znamo kojom je brzinom pao i svasta nesto, ali nikako da ga pronadjemo! Besmisleno...
. S0KANTNA K0LUMNA VEDRANE RUDAN Hrvati su smece od naroda, za vreme NDH pusili Hilteru sada puse Americi http://tinyurl.com/ju95lep .
Mozete vi naglabati i ovo i ono. Sta je se desilo sa ovom letjelicom ostaje samo misterija.
jah
znaci da ga je neko dobro zaletio