Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako je ista jasno,onda je to da su za ovo krivi Amerikanci.
ja sam zmija kita mi prija hahahahahahahahahahahahahahahahahahahh
Sjecam se, k'o da je bili jucer. Naftna kriza '73. Digle se kompanije 400 %. Da malo zarade. Mamu im...
sad su ameri vidili u kakva su se govna uvalili.
Osmane glupane...raja prica o nafti ti o jebenom karadzicu...wtf
UHAPSHEN RADOVAN KARADJICH ??? NA FORUMU JE OBJAVLJENO DA JE RADOVAN KARADZHICH UHAPSHEN SA LINKOM KA BBC NEWS. IAKO SVE IZGLEDA UPECHATLJIVO, RADI SE O 'SPUF' TJ. MOGUCHNOSTI DA SVAKO KREIRA SVOJE SOPSTVENE VIJESTI I STAVI IH NA BBC-JEVU FAKE NEWS PAGE. KADA KLIKNETE NASLOV ARTIKLA O KARADZHICHU, DOCHI CHETE NA STRANICU GDJE MOZHETE SAMI KREIRATI SVOJ SOPSTVENI ARTIKAL I STAVITI GA NA BBC-JEVU FAKE STRANICU.
jok ne zivciraj se, covek bi ti ga rado popusio da se zameni sa tobom u york-u
Pusti hajvana jok. Momak je samo malo ljubomoran sto si ti u NW.
RADI NAS? ko sam to ja? mislis radi Amerikanaca. ako to mislis u redu, ako mislis da sam ja amerikanac onda jarane odjebi.
sta ti seres ovde u n jujorku ovako onako...pa radi vas je sve ovo sranje...sve se bpjom da ovo nisu izazvale americke naftne kompanije da malo zajebu i EU i JAPAN, kinu itd zemlje koje su takodjer gutachi nafte...naravno u saradnji sa pohlepnim sheikovima i banditima iz venecuele
A nisu mislili da ce ovako biti kada su poceli rat zbog nafte ... tako je to moj Hitleru ... jos samo da je docekat' '45-tu ...
ovdje u new yorku je oko 2 dolara po galonu (3.7l). kad se poredi sa njemackom, japanom, opet nije losa cjena. oni placaju oko 1.5 dolara po litru.
Jao Jao
hajmo narode, litra krvi - litra benzina...
eto benca na dvije mace jos malo