Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Predizborna paranoja
Nema tamo mrdanja.Ne možeš u Turskoj napadati ustavni poredak,rušiti državu i činiti slične nepodobštine.Ustvari možeš ,ali moraš u ćorku.
Da se može pameti kupiti pa da se neko i od ovih što podržavaju Erdogana spasi.Čime je zaslužio,šta je to uradio za BiH, nije ništa korisno ni rekao a kamoli šta uradio.
Zato što je musliman. "Da se može pameti kupiti..."
Vidim da su i tebi pamet donirali te ne mozes misliti drugacije nego kako su te programirali
Gulenu 81 god ? sta hoce pred smrt vlast? samo da zakuhaje, Erdoan je izdigao Tursku u velesilu vojnu, ekonomsku,Od nje zaziru i Rusi i Ameri.
Sreća mi se Bakira kutarisasmo a isto 'vako bi nam bilo ...
FASISTA gubi vlast lagano pa ne bira nacin kako da skrene paznju sa gorucih problema,povedi i kakira za sobom ljigavce pljuc 👎👎👎👎
Turci u Njemačkoj glasaju za Erdogana, a Turci u Turskoj za opoziciju.
Ovaj sve sto mu predstavlja prijetnju kategorise kao Gulenovac i hapsi
da li vi vjerujete u ovo hebo vas sultan blentave.
Slomise se sve sile ovog svijeta da uniste,unesu nemir,razore...pa i uguse svaki iole uspjesan narod koji je okrenut islamu...kod turaka svi slomise sad za sad zube.
Jooj kako bi Bake volio da ovako moRe hapsit....
Gulen je dosta ulagao u BiH ,a ovaj magarac maltene ni marke,tako da zalim Turske gradjanine koji moraju da trpe magarca Erdogana i njegove poteze ala sultan.Turci su bili na dobrome pravcu prije par godina dok ovaj magarac nije se umislio da je sultan
Demokratija na Turski nacin, Erdo ce nastimat da je dobio 120% glasova
Jadni ljudi....dosta da te komšija ne voli i na pravom mjestu u pravo vrijeme provuče kroz uši da si protiv "naših" i eto ga...žena ostade udovica i djeca bez babe...
Sad ce on poceti hapsiti i muslice po bih posto mu je Alija Zivkovic bih ostavio u amanet. Muslici spavajte u tenama 😀
Turci dolaze na bauštelu u BiH. Toliko je dobro u Erdoganovoj Turskoj.
Sad ce on poceti hapsiti i muslice po bih posto mu je Alija Zivkovic bih ostavio u amanet. Muslici spavajte u tenama 😀
diktator