Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zauhar kolko god ih se nahvata. sam bacaj u gvantanamo.
Vidim europejci, poput onih iz maticne drzave ovog jadnika iz naslova, su jako nete-roristicni...kod vas krst-aša jedan covjek ub-ije skoro 80 ljudi, i jos ponosno prica o tome. Pu-ca djeci iz neposredne blizine u gla-vu, i to dva puta, za svaki slucaj, i jos se hvali i ponosi time. Mislim da je \"isla-mski ter-ori-zam\" , kako ga nazivas, mala maca za vas krs-taski ter-orizam. Mracno doba europe je sve blize... Nac-izam, fasi-zam, templ-ari, protjeriv-anje zidova iz spanije i njihova masovna pog-ubljenja...egzik-ucija i spalj-ivanje na lom-aci svega sto nije razmisljalo mozgom crkve.... Blizi se, blizi...
vidi ga... prdež ostario a još nikada mu ni naum nije palo da sazna ko mu je otac...
moguceg atentatora??? neko je atentator kad to izvrsi??? neko je nevin dok se ne dokaze suprotno??? je li \"o ti presvjetli Zapdau\"??? koje licemjerstvo majko moja... nije ovo borba Zapada samo protiv islama nego uopste protiv religije.... meni je zao gledati mog prijatelja katolika koji vjeruje i postuje svoju religiju dok mu napadaju najsvetiju osobu u religiji... zao mi ga BGM... svi ovi lobiji pokusavaju da iskorijene religiju i moral.... najgluplje pitanje mi je kad neko kaze \"Sta je moralno\"??? razmisli bolan svojim mozgom....
http://www.scribd.com/doc/28682999/Kako-su-zavr%C5%A1ili-oni-koji-su-vrije%C4%91ali-Muhameda-a-s @(p)ampak,manje protjerujete muslimane sa Istoka i manje ce muslimana biti u evropi.Glasate za one koji ce ub-ijat i protjerivat muslimane i muslimanke,a onda vam ne pase sto muslimani migriraju u evropu.U svakom slucaju sve vise i vise krscana prima islam,tako da to ne mozete zaustavit,sve kad bi sve muslimane azije pobili.
Evo vam link na knjigu,koja je autenticna i pruza vjerodostojne izvore,u kojoj se govori kako su zavrsili oni koji su vrijedjali Posljednjeg Bozijeg Poslanika.Posebno dok sami ne saznate koje bio Muhammed,i kome je on poslan,da li samo Arapima ili cijelome svijetu,do Sudnjeg dana!
E starce seniln polumrtvi,sta ces sada,ne mozes u zahod da odes bez obezbjedjenja?A sta ces reci Gospodaru svome,kada budes upitan sto si ismijavao Njegovog miljenika? Ako te ne uspiju ubit,u sto sumnjam,svakako neces moci izbjeci smrt,a onda se tesko tebi,a onda se tesko tebi. Svi vi koji ne vjerujete u Dan prozivljenja tj u Sudnji dan,tesko se vama,kada se uvjerite da ste bili obmanuti,i da valja polozit racun. Zamisli na koji nivo moras da se spustis da Bozijeg Poslanika,ismijavas.To necete cuti od muslimana.Muslimani vole sve Bozije Poslanike kao sto je bio Isa(Isus).Od muslimana necete cuti da vrijedja ono najsvetije.Muslimanima je zabranjeno da vrijedjaju cak i lazna bozanstva,drugih religija.
Moguci atentator??? Zar svako nije nevin dok se ne dokaze suprotno ???
Ti si svakako mrtav covjek... Ukoliko europa nesto ne ucini, vratit ce se jako brzo u svoju tamnu proslost, proslost srednjeg vijeka...kada su svojom netolerancijoj bili blizu samounistenja. Tolerancija ne podrazumjeva omalovazavanje tudjih vjerskih ubjedjenja... Ovaj deb-il je sa onim karikaturama to upravo uradio. rago ce mi biti ako ga nadju sa odrub-ljenom glavom.