Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
je li to ponestalo materijala od referenduma pa sad malo opet hidzab????
OVE BULE I NIDZE SU RETARDIRANE ZENE I SAMO SLUZE KAO MASINE ZA RADJANJE DJECE I DA SE VRTE OKO SPORETA
Šta bi se desilo da je došao čovjek/žena sa istetoviranim kukastim krstom? Da li bi i njega/nju morala da usluži? Meni su u restoran došli pederi i počeli da se `vataju. Ja sam im lijepo rekao da napuste objekat i da ne dolaze više ovde. Trebaju li oni mene da tuže? Njena uvjerenja su takva da ne želi da usluži žene sa hidžabom. Kada vam počnu praštati bombe po Norveškoj, hoćete li i dalje biti "tolerantni"?
otkud u norveskoj muslemani?
To mora da je iskljucivo zenski frizerski salon dok je ova sa hidzabom dosla, jer mora ga skinuti pred stranim muskarcima koji cekaju, da bi se uopce ošišala jel.
Obozavam hidzab.
Nemam ništa protiv hidžaba, ali koji je smisao šišanja i uljepšavanja ako je zamotana? Napravi joj frizuru i ona preko toga opet stavi maramu?! Nigdje veze.
skine se pred mužem
@diegocosta Da, ali s obzirom da je poligamija u islamu dozvoljena, to mi i nema baš nekog pretjeranog smisla, ta lažna skromnost. Znam da to nije praksa kod bosanskih muslimana, koji su se tijekom austrije i socijalizma sekularizirali i moderirali, ali je i dan-danas praksa kod većine arapskog svijeta kao i na jugoistoku Turske. Inače, i ja sam vrlo konzervativna osoba što se tiče braka i obitelji.
A mogla je šišnuti i uzeti lovu i svi sretni i debeli i zamotani.
Evropa voli pedere lezbace pedofile transvestite, i sve sto nije u čovjekovoj prirodi , a ne normalne ljude kako nas je Allah dz.s stvorio.
a ja mislila mama i tata me stvorili
pa dobro ima neko ko će te ošišat