Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nobelova nagrada Obami je svijetli primjer i najbolja poucna poruka covjecanstvu da su ljubav prema dobru i otvoren um najmocnije \'\'oruzje\'\' u rusenju zlih okova mracne proslosti i jedini put ka sretnoj i prosperitetnoj buducnosti covjeka i covjecanstva.
Voli komsiju kao i sebe. Tako i prenijeta izjava od kanadjanina, u Bibliji liepo pise da malo citiram: “Take no revenge and cherish no grudge against your fellow countrymen. You shall love your neighbor as yourself. I am the Lord” (Leviticus 19:18) Svi velikani komentara porijeklom iz Bosne i Hercegovine, da vidim ljubav, mir i postovanje komsijskih odnosa! Jel ovo jasno ili da ja cvoke iza usiju pocnem udarati? JASNO?
BILDERBERG GROUP ... CITAJTE \"ALTERNATIVNA HISTORIJA\" OD SEMIRA OSMANAGICA...
bravo dodo majstore ,u dupe te ljubim znojavo BiH4EVER!
Barack Obama je neprijatelj i ubica muslimana. BiH4EVER