Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema ništa bez angele merkel 100 godina vladala 300 živjela
volio bih da znam da li je kod nas dozvoljena prostitucija i reklamiranje prostitutki?
NjV: u preokretu u aferi "Howell Machine" (poludivlja firmica iz američke vukojebine kojoj banditi iz vlasti za očito primljeni mito žele dati koncesiju za proizvodnju oružja na 10 godina, u Silajdžićevom stilu tj. njima za procenat a narodu BEZ PARE ZARADE), juče su se razotkrili i Bordžijini sefardi iz SDA i njihovo porodično piskaralo Hadžifejzović koji ih je reketirao "Ramiz Dž." bljuvotinama dok ga nisu stavili opet pored sebe na sećiju da zamijeni Zulfikarpašićevog sestrića Hadžiomerovića od kog je simbolično preuzeo palicu pozvavši ga u goste prošle sedmice; tako banda osim očite monetarne koristi u dovođenju mega-trovača okoline vidi i političku dobit pa preko megafona Hadžifejzovića koga narod zove "mahaluša tv" poturaju da "Amerikanci brinu o FBiH" te "oružje služi za ubijanje pa šta će nam onda, bolje da to Amerikanci preuzmu" (iako za mito nemaju moralnih dilema tipa "oružjem se ubija" (najviše muslimane po svijetu jer imaju najviše resursa) a na njemu će svakako pisati da ga je napravio glupi Bošnjo koji tako pokupi ljagu dok kvislinzi kupe kajmak); svako ko ima Internet vidi da se radi o maloj zanatskoj firmi s bolesno ambicioznim zalizanim vlasnikom tipa gangstera iz Sopranosa; gdje su sada hiljade "nevladinih" (stranih vlada) organizacija, od kojih se velik broj zvanično bavi - zaštitom životne sredine? http://is.gd/sW9lTx
TouringBiker 14.12.2013. u 18:05 Odgovori 12Da nas bogdom hoće opet okupirat... Il' da nam se vrati Austrija :-))) Sto posto bi bilo bolje ovaj tvoj prijedlog je ispravan,nisu Bosanci naucili upravljat svojom zemljom a ima puno izdajnika vise od pola,zlaja pravi drzavu od cetniteta radoncic njohov zuco nezna gdje udara tihic bi se da izvinete a damu ne udje madaj veliki igrac samo treba biti odlucniji.Komsic je patriota i glasacu za njega ali dali moze se borit protiv ovih da ih nazovemo ljudozdera,za covica da nepricamo neprijatelj BIH na prvom mjestu ovaj roguz neznam kakv je ali dok moze sa covicem isti je kao i on samo sto covic radi za srbsku stranu a roguz za hrvasku pa ga malo i razumijem ali najsmjesnije kad kazu hrvati majorizirani a kad prodjes kroz Hercegovinu kao kroz monako ali to me ncudi za hrvate i srbe oni imaju rezervne drzave ali ovi Bosnjaci da bog sacuva dali galsove scepi a ustvari nemas za koga ni glasat jedidino Zeljko i SDA.
Cuj SDA ? Pa Bakir maznuo iz budzeta 200.000 za audi a8, njegova zena Senija dobila drzavnu bolnicu na poklon za 8 mart. Alija prodao pola zemlje, SDA sve pismeni ljudi. Ti mora da se salis. Neka nama Austrije . Bosnjaci znaju upravljati svojom drzavom ? Jesi li siguran ? Pa mi ne znamo ni pisljivu trasu od 400 metara na Kovacicima napraviti za 4 mjeseca , a ne DRZAVU. Kakav vic si ispricao. Kralj si mi <3 Pravi SDAaš. Jedino za koga treba je Komšo ili BPS. Sve ostalo su Alijini fanatci koji prodaju drzavu za 5 maraka, Crveni Kmeri zeljni lopovije ali im se ne da kao SDA da budu. Pamet u glavu narode. Nemojte slusati ovakve, pogotovu da smo sposobni...jer to nismo.
Au, i Poljine Bakirove ..covjek ima "hacijendu " od skromnih 1425 m2 . Brankovici sa "recikliranjem" kuca... ko je vidio piš'o se od smijeha. Malo potrazite o SDAsima pa cete se s'ebati sta rade i koliko pljackaju. Sve u ime Bosnjastva :D Ima tu citava lista ..od zoi '84, energoinvesta, unisa, pretisa, zraka, HG, zeljeznica, BH airlinesa i da ne nabrajam jos sta je SDA stigla unistiti. Aferim. Glasat cemo za SDA :D Normalni su.
Tako je TETKA pokazi svijetu kako fercera ona zlatna:"RAD,RED,DISCIPLINA".Ne ko naš pogani mentalitet,ma hajde bogati boze zdravlja! Pu-fuj kakvi smo mi Zohari i Paraziti!
I mi smo dobili SDA, a i danas je u kolaciji sa SDPom.. mashallah punih 20 godina ne silazi sa vlasti. Doduse kod nas je super koalicija... iskusnih Allijinih fanatika i Crvenih Kmera.
merkel = str lerdi
i mi cemo na izborima glasati za angelu merkel,kako je njemacka krenula porobljavati alal vera
Merkel za premijerku Evrope!
i vrijeme je bilo...