Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kod nas četnici sa kokardama sjede u skupštinskim stolicama i nikom ništa.
I Nacisti sirom svijeta hodaju sa kukastim krizom pa to ne znaci da nije navisticki , uostalom za te Cetnike u svijetu ne zna niko i niko se ne obazire na te smijesne kapice odnosno sajkace i ja da obucem ustasku uniformu nigdje u svijetu ne bih naisao na problem
nema članka bio on o sportu politici ili bilo čemu u svijetu da ne spominjete četnike balije i ustaše mog rahmetli dede mehe
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
kod nas bi odmah dobio unaprjeđenje.......
Alija pripadnik fašističke organizacije lično vodio 23,7% i nikom ništa.
Kako god desnicarske stranke ce zavladati Evropom, pocelo je od Francuza red ne na Nijemce, Skandinavce, Britaniju, Italiju, Spaniju, Istocna Evropa i Balkan su odavno pod desnicarskom ideologijom tako da ce nam biti divnooo..
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
A viđaj ga jes zgodan ko mišalac za beton!
Kad ono kod nas psuju državu i policiju što se hapse bradonje zbog zastave s kojom Daiš pravi pogrome i pokolje po Siriji.
I ovo nije isto što i ISIL?!?!
Gdje je tu "nacizam" ???
Mos ...mislit sta Dodik ima.......,kako je se on tushiro.!
cika miloradu svaka cast,tebe je dobro izjebbao,non-stop ga spominjes...
A ja ovog klixa , pripadnik stranke i odmah političar ??? ..... Nimalo me ne iznenađuje , a sta bi nekom ovakvom ultradesničaru moglo bit istetovirano , leptirić ? eto ideje i za ovdje , ne treba izmisljat toplu vodu ,samo prepisite od pametnijih vi sto sjedite u foteljama, `ladite jaja i primate plaću ni za šta
Tako se to radi. I kod nas nema napretka i buducnosti dok god se svi ne distanciraju od onih koji su cinili zlocine i dok ih ne osude. Razumijem da je ovo srbima najteze jer gdje ces osudit i distancirat se od pola jebene nacije, al morat ce to uradit.
Ah gluho bilo nedemokratske li evrope. ŠTA ĆEMO MI TAMO BA ? Do nedavno Hitlerov Majnkampf nisi mogao nabait za naučna istraživanja a kamoli za privatnu upotrebu !! Kod nas na primjer RBiH štampala i potpomogla ISLAMSKU DEKLARACIJU, koja je ipak nakon napada 9/11 naprasno nestala ko i njen tvorac ! Sada se normalno vojska BiH psotrojava pod četničkom zastavom uz prisustvo paravojnih četničkih postrojnbi, uspolenici ustanoca Bih kao Poplašen ih drže u kabinetu, a kukasti na stdionu u Splitu !
hahaha čuj političar pa nije političar ako je člaN stranke nevjerovatno samo da vam je senzacija u naslovu
"Svakom po zasluzi"... sta je problem u toj poruci?!
uslovna pa hajdi