Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vi niste 25 godina u stanju u svojoj zemlji srediti uslove za nekakav život,ali na računaru ste velemajstori i vizijoneri! Ne brinite,netrebaju Njemačkoj genijalci/klixovci!
@krkan303 zasto pisas po nama? Nemamo pravo misljenja? Znasli detalje dejtona? Jesi citao Mesu, Maka ili Andrica? Njemacke nam banke, osiguranja, samoposluge, itd i sad jos ti se nasao pametan da pisas po nama? To Je Ger kao drzava bez upita? 45’ nije tako daleko... a AFD sve jaca.
Najbolja žena koja je ikada hodala ovom planetom... Omogućila je svakoj fukari iz bilo kojeg dijela svijeta da zaradi solidnu plaću, normalan obiteljski život i sva prava i slobode. Svojim ponašanjem i životom očitala bukvicu svim političarima svijeta. Nikad ništa nije rekla a da nije korisno,ne lupeta gluposti kao ostali političari. Jednostavno se ne može porediti ni sa kim. Nju mrze samo oni koji ne mogu otići u njemačku ili koji su otišli sa željom da se obogate.
@Tahirludi & samo su I ostale Sandzaklije u sarajevu
Ne damo mi našu Merkel!!
Ona kada ode ja mislim da ce se svi vratiti u bosnu koji su otišli jer neće njemačka biti kao do sada
Da, mislim neće se nešto značajno mijenjati osim što politika Njemačke nece više biti naklonjena imigrantima
Otici ce i baba i pandemija.
Bošnjo Klixaš ekspert. Šteta što njemačka neke takve eksperte
AfD na sljedecim izborima pobjedjuje, to je globalni plan. Kako isprovocirati dobre njemacke kršćane? -Dovedes u zemlju "horde muslimana" i stvar rijesena.
Žena koja je arogantnom i ignorantskom politikom dovela do Brexita, žena koja je istom tom politikom dovela do toga da Trump uvede carine na njem. vozila i počne sa izgradnjom zida u Meksiku, gdje je glavna bmw-fabrika za američko tržište, i žena koja je pljeskala na spornu UZP pjesmu kod susjeda pri primanju u EU. Uz to, uništavanje ekonomije 2020. uz prezaduživanje Njemačke. To je njen kratki CV zadnjih godina
@kolorit jadna Njemacka zaista, ja ne znam sto svi hrle tamo kad eto propadaju. De udijeli joj koji savjet kako da se iz bijede izvuku i dodju na zelenu granu kao sto mi to evo 30 godina radimo.
Međutim, kada se pogledaju intervjui sa ovom ženom iz Istočne Njemačke iz njenih početaka u politici, a nakon rušenja berlinskog zida (u čijoj euforiji nije učestvovala!), vidi se njeno pravo lice i intelektualni domet, jer tada još nije bila prošla obuke držanja napisanih govora i gestikulacije pri tome. Biće definitivno tema buduće historije i detaljnije analize nakon što naredne godine desetine miliona Nijemaca bude na rubu egzistencije
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Svabe jedva čekaju da ode...
Dodji Merkel kod nas evo ti moj stan i tvoj sam rob. Samo ovu olos da razyebes. Kud nas švabo ne osvoji yebo im Turci mater ko god ih se uzelio i ko ih doveo.
kompleksi kompleksi.
JB007 e baš zbog takvog razmišljanja mi nikad nećemo naprijed
Naguzio sam se mladi bulica dok je Anđa puštala u Njemačku
lijepa pamet.
mama
Vrije me je za velike promjene. Mujkani sad ste nahebali.
Čuvaj se bona Dodika on voli ikone.