Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
u BiH reaguju kad se nesto desi,i to tako sto ganjaju zločinca pa ga puste
Sjele neke zle čike za okrugli sto i samo uperili prstom u Njemačku.
Malo malo neka vijest o opasnostima u Njemačkoj, terorizam, djecu kradu, istjeruju azilante. Valjda da se odvrati naš svijet koji masovno iseljava u Germaniju, jer nam vidno počinje faliti kvalificirane radne snage, biroi su uglavnom puni nekvalificiranih, ili suficitarnih zanimanja, ili starije radne snage, kvalificirane sve manje imamo. A neko mora punit budzete i fondove. Pa se stranka zadeverala malo. Pa nisu ljudi budale, znaju kakva je Njemacka i gdje idu - skoro se niko ne vraca.
Revolt napaćenih migranata koji su u Evropu došli kao bi se - ne integrisali i spasili, nego osvetili za krstaške ratove i inkviziciju...