Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
oko 5% birača u njemačkoj je turskog porijekla, što više reći
ako nisi obavjesten izbori u njemackoj su bili prije mjesec dana :)
da, a predizborni dealovi? Kužiš, treba odraditi dobivene glasove, jer doći će i slijedeći izbori.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
izgleda će osmanlije bez metka ući u evropu
*** te osmanlija, treba to sto dalje od Evrope, zivjet' ce normalno dok se ne rodi novi Hitler!
Cuj Turska u EU . Pa nisu ludi . Treba im neko da Grcke dugove Vraca pa se sad sjetili Turske . E ako su budale nek nasjednu na foru . Pa nije sultan Erdogan lud
Turskoj ne treba EU jer je vec dovoljno jaka i bez nje, samo ce izazvati bijes desnicara ciji se broj zabrinjavajuce povecava,u V.Britaniji, Francuskoj, Italiji radikalizam istih sve vise raste i imaju potporu sve vise naroda, ne smijem ni zamisliti sto nas sve ceka zato je najbolje da prekinu primati nove clanice jer ce biti Europa opet u krvi do koljena, a to nikome nije interes.
zivim u realnosti, za razliku od tebe! Jesi cuo da u VB tjeraju sms-ovima imigrante da se izvole iseliti, da su masovni prosvjedi, da VB zeli napustiti EU ,ljudi su ogorceni,a to iskoristavaju desnicari, tako da nikakvog govora o prosirenju nema, Hrv. se prosvercala jer joj je jos 2003 obecana ista kad je usla i Slovenija...
to je istina, a to sto je ti neces priznati je druga stvar. Prosirenje unije ce samo pogorsati desnicarsku mrznju prema imigrantima i biti ce svega, bolje i bez EU ,a da bude mir!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Mislim da turci ne zaslužuju EU,nisu Europski narod ,mentalni sklop im nije takav.ali da ih treba tjerati na reforme to svakako. Ali nikad im Nijemci,Francuzi,Grci,Cipar i drugi neće dati u EU. Svi koji do sada nisu ušli teško da će više itko i ući,a turska,albanija,bih ma nema šanse.
Njemacka je jako lobirala za Hrv. i oduvijek ju je htjela u EU, naravno nije to sto vole Hrv- vec zbog svojih interesa, a kao sto vidimo ovdje ocigledno Turska nije vazna toliko Njemackoj kad toliko oteze s pregovorima, to je sve politika...
Naravno ništa od toga,morat će provoditi reforme i nikada neće ući.Pa to im rade i govoreb 30m godina,mislim kada će jednom to shvatiti da ih ne žele.Neka se okrenu Aziji ili što ja znam kome.
ne treba Turcima itko, jaki su oni i sami. A sto se tice prosirenja i ja mislim da tko je usao usao je i da vise nece biti prosirenja.
Sto ti je reci DEMOKRATIJA. O tome BiH moze samo sanjati.
turciiii ne treba vama evropska unija......nego vi trebate njima
I Tako to ide UMRO TITO nece Bosnjaci Jugoslaviju ZADNJI selektor reprezentacije na svetskom prvestvu IVICA OSIM raspad ADIO. 20 year later BiH na ocaju raspada ide na svejtsko prvenstvo Bosnjaci oce cijelu BiH selektor SAFET SUSIC ..... PAPE PAPE !!!
O čemu ti pričaš? o.O
Ja ne znam zašto toliko Turska insistira na ulasku u Evropsku Uniju kada im ona neće ništa donijeti, pa sama Turska je jača od Evrope, kako ekonomijom tako i drugim stvarima. Još malo će MMF tražiti kredit od Turske :) Jedina država koja je iz totalne krize krenula ka boljem i u potpunosti vratila kredit MMF-u, te državu izvukla iz ekonomske krize.
i ja se cudim ...da nema turske evropa bi umirala od gladi ahihihihihhihihiii
da, a u posljednjih godinu dana preko milion norvežana i šveđana zatražilo azil u turskoj
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
satrologija obicna !! muslimanski vecinksa zemlja u evropi je JAKO nepozeljna ! tako da.. pisi propalo ! uostalom.. turskoj vise ne treba EU, ali EU itekako treba tursku, tursku ekonomiju, privredu, industriju i tak ! svabe, gule gule !! ;)
imaju 75 miliona razloga da udju u eu
Kurban Bajram 2099 god. Berlin,Njemacka Odusevljeni gradjani Berlina aplaudiraju stadima ovaca tokom njihove setnje kroz srce grada.
Uuu, ovo je bilo nisko
Samo realizam.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
ajd da i to cudo vidimo :)