Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sto je dosta dostaje Grcka u svom smradu ostaje.
moze li mi ko objasniit, sta oni sad konkretno trebaju reformisati,, sta trebaju da rade.... A drugo sta ako kazu da nemaju para da vracaju dugove, sta ce onda biti...
Ne znam stavrno kako je Syriza obecala svojim gradjanima da ce zavrsit program rigorozne stednje? Prije nekoliko dana sam napisao da ce Grka prihvatiti sve uvjete Evrope i Medjunaronih kreditora. Kakva bi to Unija bila u kojoj mozes pozajmit novac i potrosit a onda reci "Vratit cu ti kad budem imao". Ne ide to tako u financijskom svijetu. AKo bi to proslo Grckoj onda bi se svaki duznik sjetio istog i rekao kreditorima "Ko vas sisa vratit cu vam kasnije...sacekajte par godina". Gdje bi to zavrsilo? Ne bi bilo kraja takvim zahtjevima. Ko bi onda htio da pozajmljuje novac Evropljanima??? Za vise informacija pogledajte komentar od San Darius.
Ima ona stara ; "propali ko Grcka" jadno a jos jadnije muze njima Grcka pare shatro kriza
Guter Schritt Deutschland!!! Kein Geld fur das "Pleite"-Land ohne notige Reformen!!! Es kann nicht sein, dass jeder das macht, wo es ihm danach ist!
ajne klajne perverzion. karl hajnc rumenige
@od_topole Za razliku od tebe PERFEKTNO znam Njemacki, Engleski i Spanski te imam C1 kurs Italijanskog jezika. A ti?
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Zna se ko je gazda u europi ;)
Dok svijet izlazi iz krize kupovnom moći Evropa izlazi štednjom, naravno kad štednja odgovara samo Svabam..
...ko iz nadrealista "paraa nemaa"...