Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I sta kazete, Nijemac?
Poručiše mu sa ratišta, ili šalji porno sveske ili eto nas po tebe.
Jel Zagora citaju?
Neznam ali ovo je prešlo u nebuloze iz krajnosti u krajnost, razumijem da je kupovo oružije ali čokolade ljekove itd e to je van ikakog smisla jer čokolade su hrana ljekovi nekom spašavaju život u ovom se krše osnovna prava bez obzira dali se to radilo o teroristima ili nekom drugom ovakvi artikllima se neratuje i neubija ali kada nema ovakvih artikala tada oni koji zabranjuju ubijaju.
Gluplji komentar jos nisam vidio.. Svaka cast ! valja i to znati.. evo ti sta hoces ako znas sta si napisao..
IDIL- ovci citaju romane dok ih ovi bombarduju..;) cuj romane ;)
Hejj ranoranioc, sorry sto se preobukoh, ali sam skontala da ima neko ko zna za onaj profil kome nece biti ni malo drago da procita neke stvari ustavari mogao bi da prenese sve ono napisano na pogresna vrata. Iako nije nista tako lose ipak bi mogao da pogresan dojam dobije. Nema te vjerovatno si vec zaspao. Slatke snove sreco moja slatka. Ljubim te tako slatkog i finog :-**** Pretpostavljam da si me prepoznao. :-) hahah ne spavas, boris se sa adrenalinom :P
mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm babyyyyyyyyyyy kako necu taj egozticni parfem osjetiti..mirise cak do SF..neka si se preobukla :))))) ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh kako prijaju ovi tvoji poljupci....volio bih da se zajedno borimo s adrenalinom.....
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Logika nula...
Wow, odeš u dućan da kupiš karton ulja jer je na akciji, pet-šest čokolada za obići prije, romane da podijeliš djeci da ne landraju dok nisi kući, i onda te fino spiči policija i optuži da si suradnik ISIL-a. Pa ti hajd' po fasungu u ova šugava vremena :)
Znam ali gdje ce romane blento uzimat... Romani su ga izdali 100.5%.
хахахах јефтин неки терориста,...ошо у алди:)))
A nutelu?