Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
franzk, tamo je rat dok u Mexsiku i Brazilu su najveći vijernici koji diluju drogu,siluju, varaju, lažu, ubijaju a onda u sedmici i to nedeljom kao ispovjedite se i mislite da vam je sve oprošteno..
u te škole i tako idu samo kršćani, tamo se muslimani ne obrazuju tako da su opet napadali kršćane, najbolje bi bilo kad bi se napravile dvije kršćanske države, jedna na Bl. istoku, druga u Africi, jer s ovim muslimanima nikad na kraj izaći, svuda nam teroriziraju braću!
Nema vise vijesti o Eboli i IDILu pa CIA malo obraca na Boko Haram. Jos jedna vjestacka teroristicka organizacija u drzavi bogatoj nafti i rudama....slucajnost po obicaju. Nego gdje u Kuranu pise da je "zapadnjacko obrazovanje haram"????? Izmisljotina vjestacke "islamske" organizacije napravljene od CIA.
Najvece zlo u istoriji covjecanstva uopce su napravili krscani tokom I i II svijetskog rata.... POBIJENO JE OKO 80.000.000 LJUDI