Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na africkom kontinentu se bas fino primilo hriscanstvo, a islam ga je zacinio, tako da u kolijevci covjecanstva nikad nije dosadno. Tu je uvijek civilizovani svijet da ih usreci sa kolonijalizmom, miroljubivim misionarima, ratovima, virusima iz epruvetica, a onda tako zarazeni i divlji dobro dodju za zastrasivanje bijelih ljudi. Kako je ovaj svijet skladno i pravedno napravljen. Milina jedna.
Jedina Africka zemlja koja je makar malo hriscanska je Etijopija.Zato je ostala slobodna kad su sve ostale pale
Etiopija jeste pravoslavna, ali tamo zive i muslimani, doduse manjinski. Eritreja se odvojila od centralnih vlasti u Adis Abebi i dugo su ratovali. Da ne pricamo o vremenu italijanske kolonijalne vlasti. Nisu se oni narocito usrecili, kao ni ostatak kontinenta.
I ja bih se branio da me napadnu oni crnci što jedu ljude, kanibalizam na djelu, masakr nad muslimanima.. al jbg o tome mediji ne pišu.. a i što bi Hrvat, osnivač Klixa, pisao o bilo čemu što je u interesu muslimanima